Mit gondoltok, ez lehet jel, hogy itt kísért?
Nos, kezdjük ott hogy pár hete már nagyon bejön Jeffrey Dahmer és azóta elég furcsa dolgok történnek velem.
Első az volt, hogy a számítógépemen egy csomó dolog elromlott, nem tettem semmit de valahogy tönkrement miközben nem kellett volna neki.
De az semmi, mert azóta azt súgja a hangja, hogy kövessem, már meg is érintett, szerintem most is azt csinálja mert ahogy gépelek nagyon fázik egyik kezem..
Szóval gyanús jelek: gépem elromlása, néha meg is bolondul, a semmiből meleg lett, valamikor hideg, a semmiből amikor boldog voltam elkap a sírás...
És nem tudom ez mi most haha meg vagyok győződve, hogy ő csinálja ezt.
Természetfeletti lények biztos, hogy léteznek, mert ha nem léteznének, akkor nem mondanák ennyien, hogy látják/megidézik őket.
Ennélfogva ez tökéletes bizonyíték, hogy valami kísért téged, de azt nem lehet tudni, hogy szellem/démon vagy kicsoda.
De ha pozitív entitással van dolgod nagyon szerencsés vagy, hogy magától veled van. A legtöbb embernek őket meg kell idéznie.
Az biztos, hogy kísért téged vakami, de egyáltalán nem biztos, hogy az Jeffrey Dahmer. Próbálj vele kapcsolatba lépni. Pl.: csinálj E.V.P.-t. Ez annyi, hogy elindítod a telefonod hangfelvevőjét, majd elkezdesz kérdéseket feltenni a feltételezett szellemnek, mint pl.: itt vagy a szobámban?, ki vagy te?, miért vagy itt?, neg ilyenek. Fontos, hogy minden két kérdés között várj legalább 15-20 másodpercet, hogy ha akar, tudjon válaszolni.
És csak mellesleg kérdem: hogy tudsz vonzódni, egy ilyen undorító, őrült, alkoholista, sorozatgyilkoshoz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!