Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » MI történhet addig amíg...

MI történhet addig amíg lefekszünk aludni körülöttünk ???

Figyelt kérdés
tehát mi történhet addig amíg alszunk mi lehet a környezetünkben ??? mert addig nem tujduk amíg fel nem ébredünk?? régebben csináltam már egy pár dolgot és meg is lett a következménye,de szerintetek mi lehetet ez?? annak idelyén nem mertem otthon maradni magam folyton a googleba írkodtam gondolataimat az volt nálam helyzet beleőrültem a bíbor folyokban ami volt eggyik a szem a látás másik pedig a kéz ugye amivel írunk és folytom írtam bele és mindig a végére odatettem egy idézetet persze örüljöt hogy lát! Mindig odaírtam eggyik nap arraébredtem bele volt írtva tablet gépembe jövöhéttől még csak hozzá sem lehet nyulni tehát nem érhetek magamhoz és hétvégére ez a torura véget ér és örüljön hogy lát!!! KI írhatta ezt szerintetek szellemek??? vagy kik??? Nomrális válaszokat várok mert ez komolyan így volt !!!
2020. máj. 16. 23:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Túl sok időd van magadra. Szerintem foglald le magad valami más tevékenységgel olyannal ami pont nem rólad es a tortúráidról szól. Keress valamo hobbit magadnak amiben kiteljesedhetsz a számítógepet meg felejtsd el egy időre. Vagy pedig orvos tényleg mert eléggé nem normális amikről beszámolsz. A gép tünjön el egy időre előled.
2020. máj. 18. 12:54
 32/38 A kérdező kommentje:
jah de ez már régen volt
2020. máj. 18. 13:09
 33/38 anonim válasza:
mi a ferde f@sz van?
2020. jún. 11. 14:34
 34/38 A kérdező kommentje:
nem érted??? mit nem értesz kérlek írd meg privátban
2020. jún. 11. 21:08
 35/38 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2020. jún. 11. 23:48
 36/38 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok fiú miért kérded?
2020. jún. 12. 08:15
 37/38 anonim válasza:
100%

28 éves férfi létedre ideje lenne megtanulni írni, és ideje lenne felnőni végre. De szerintem is menj el valamilyen pszichológushoz (meg persze egy nyelvtan tanárhoz). De egyébként nem tudom, hogy lehet 28 évesen ilyen kérdést feltenni gyakori kérdésekre.

Látom ki vagy akadva azért, mert nem válaszolnak normálisan... ha esetleg értelmesen leírtad volna a kérdésedet, akkor több értelmes válasz is érkezett volna számodra...

2020. jún. 13. 17:02
 38/38 A kérdező kommentje:
én értelmesen leírtam ha akrod el küldöm neked privátban mi történt
2020. jún. 13. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!