Az emberek miért nem hiszik el, hogy valami nagy gond van körülöttünk?
Figyelt kérdés
De hogy bizonyítsam,itt egy Amerikai fiatal videója,amiben összefoglalja a tényeket,tehát nem csak kitaláció:
Amerikában ismert ez a jelenség,mégsem veszik észre. Csak pár hónapja tudok erről a dologról.
2019. ápr. 19. 14:50
1/12 anonim válasza:
Szóval ha én bármit mondok, akkor az biztosan nem lehet kitaláció?
Micsoda "logika"...
3/12 A kérdező kommentje:
Azért ezotéria mert az emberek nem hinnék el,ha nyilvánosságra hoznám.
2019. ápr. 19. 16:42
4/12 anonim válasza:
De mit? Nekem úgy tűnik, hogy ez megint valami vallásos agymanés. Hogyan tudta et a gyerek belekeverni Istent, stb.? Nekem a videó készítője szimplán tipikus amcsi fanatikus kereszténynek tűnik.
6/12 A kérdező kommentje:
Ez nem vallás.
2019. ápr. 19. 16:47
7/12 anonim válasza:
De igen, a videó készítője vallásos, különben nem mondaná, hogy csak akkor hagyják abba a zaklatók a tevékenységüket, ha megtalálják istent. Ez akkor szerinted mi? Egy vallásos ember összeesküvés elmélete.
9/12 anonim válasza:
Meg a kultúránkban el van terjesztve az áldozathibáztatás. Alapból le is szarják, és talán még azt is gondolják sokan emellé, hogy az áldozat vívta ki magának ezt a bánásmódot, ő tehet róla.
10/12 anonim válasza:
Nem nyitottam meg.
Egyik válaszolótól kérdezném, hogy istennek mi a franc köze van a valláshoz, vallásosághoz???????
A problémákon nincs mit elhinni. Egy romlás, negatív rendszerven élünk, szenvednek s éheznek az emberek, közben bőven van, ami kéne.
Legközelebb ha kiírsz egy kérdést, normálisan tedd fel.
Fogalmam sincs miről van szó, csak, mert nem nyitottam meg a linket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!