MI történhet addig amíg lefekszünk aludni körülöttünk ???
Figyelt kérdés
tehát mi történhet addig amíg alszunk mi lehet a környezetünkben ??? mert addig nem tujduk amíg fel nem ébredünk?? régebben csináltam már egy pár dolgot és meg is lett a következménye,de szerintetek mi lehetet ez?? annak idelyén nem mertem otthon maradni magam folyton a googleba írkodtam gondolataimat az volt nálam helyzet beleőrültem a bíbor folyokban ami volt eggyik a szem a látás másik pedig a kéz ugye amivel írunk és folytom írtam bele és mindig a végére odatettem egy idézetet persze örüljöt hogy lát! Mindig odaírtam eggyik nap arraébredtem bele volt írtva tablet gépembe jövöhéttől még csak hozzá sem lehet nyulni tehát nem érhetek magamhoz és hétvégére ez a torura véget ér és örüljön hogy lát!!! KI írhatta ezt szerintetek szellemek??? vagy kik??? Nomrális válaszokat várok mert ez komolyan így volt !!!2020. máj. 16. 23:52
11/38 anonim válasza:
Helyesírás, vessző, mondatvégi írásjelek... Ezek nem állatfajok.
12/38 A kérdező kommentje:
jó ok igazad van kicsit helytelenül írok ,de itt nem ezen van a hangsúly hanem hogy ki szórakozhatott velem szellemek??
2020. máj. 17. 12:30
13/38 anonim válasza:
Uh az az helyesírás, amúgy szerintem valamelyik ismerősöd írt bele
14/38 anonim válasza:
Valószínűleg a nyelvtani képességeid miatt feltámadtak az őseink, és most ők kísértenek, hogy maszturbálás helyett vegyél elő egy nyelvtankönyvet.
15/38 A kérdező kommentje:
de ezt most komolyan kérdem hidd el biztos nem
2020. máj. 17. 14:19
16/38 anonim válasza:
Kérlek keress fel egy orvost vagy pszichológust. Nem bántásból mondom de tényleg szükséged van rá
17/38 A kérdező kommentje:
psziholust az lehet kelene de tényleg így történt és meg egy csomó sok rossz ért engem
2020. máj. 17. 16:34
18/38 anonim válasza:
Neked ez már a sokadik kérdésed, és eddig egyiknek sem volt az égvilágon semmi értelme, mint ahogy ennek sincs.
19/38 A kérdező kommentje:
de van értelme mert ha te lefekszel nem tudod hogy mi van a környezetedben csak ha fel nem ébredsz rá így meg is halhatsz álmodba es nem tudod hogy halott vagy és kérdés hogy mire ébredsz fel miről beszélgetnek például rólad beszélgetnek és arra felébredsz
2020. máj. 17. 22:01
20/38 anonim válasza:
Kik beszélgetnek?
Várjunk,várjunk...
Te egyedül élsz vagy van társad/családod ,valaki veled?
Nem teljesen értem még mindig sajnos mit szeretnél.
Tehát az történt,hogy amíg te aludtál valaki beírt valamit a google keresősávba?
Ami nem te voltál,tuti. Így történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!