Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » MI történhet addig amíg...

MI történhet addig amíg lefekszünk aludni körülöttünk ???

Figyelt kérdés
tehát mi történhet addig amíg alszunk mi lehet a környezetünkben ??? mert addig nem tujduk amíg fel nem ébredünk?? régebben csináltam már egy pár dolgot és meg is lett a következménye,de szerintetek mi lehetet ez?? annak idelyén nem mertem otthon maradni magam folyton a googleba írkodtam gondolataimat az volt nálam helyzet beleőrültem a bíbor folyokban ami volt eggyik a szem a látás másik pedig a kéz ugye amivel írunk és folytom írtam bele és mindig a végére odatettem egy idézetet persze örüljöt hogy lát! Mindig odaírtam eggyik nap arraébredtem bele volt írtva tablet gépembe jövöhéttől még csak hozzá sem lehet nyulni tehát nem érhetek magamhoz és hétvégére ez a torura véget ér és örüljön hogy lát!!! KI írhatta ezt szerintetek szellemek??? vagy kik??? Nomrális válaszokat várok mert ez komolyan így volt !!!
2020. máj. 16. 23:52
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
igen én már odaáig süllyedtem hogy nem mertem otthon maradni voltak pszihologiai prolbémáim és folyton írtam a tablet gépbe a goglebe írtam és mindig odaírtam hogy örüljön hogy lát csináltam ilyen torturákat és valaki odaírta hogy jövőhéttől még csak hozzá sem lehet nyulni és nem tudok kik voltak szellemek mert anyámék nem ők nem is tudtak róla hogy ilyent csinállok
2020. máj. 17. 23:01
 22/38 anonim ***** válasza:
Rakj le egy kamerát lefekvéskor és reggel nézd végig mi történt. Az ég világon semmi ilyesmi nem lesz amiket össze hordasz. És pont azért kell a pszichológus neked mert ilyen tévképzeteid vannak. Tényleg menj el egyhez mert még a végén kárt teszel magadban vagy valaki másban a tévképzeteid miatt
2020. máj. 17. 23:02
 23/38 A kérdező kommentje:
de az teljesen más amíg bevan kamerázva az teljesen más énakkor mikor nézed a kamerát tudatodnál vagy nem ha nem nézed akkor mi lehet a világba kamera az más az csak betörőkre figyel stb de amikor lefekszünk és vajon miről beszélgethetnek amit a kamera nem vesz fel hogy mi lehet valójában halottak is meghalnak és tujdák hogy halottak halál után pedig van élet én vagyok az eggyetlen aki ezt bebizonyította egy más létformában a személyiséged tovább éll!! és valki pedig beleírta a gépbe a tablett gépbe de vajon kik voltak szerintem a halottak vayg a rendőrök ők hozzá tudnak férni a dolgokhoz
2020. máj. 17. 23:13
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

A mindenit...

Ugye tudod,hogy baj van?

Beszélj pszichológussal kérlek.

Ez már nem vicces!

2020. máj. 17. 23:23
 25/38 A kérdező kommentje:
Miért lenne baj tudo milyen torturákat lenyomtam volt hogy fél évig némasági fogadlamt vezettem 25 percig csendben kelet maradni és vezetve is volt ők írták én meg csináltam a dolgom nagyon kelemetlen volt volt hogy írtam egy haveromnak régen eretnekség ma bolongodkáza erre fel valkik bet=ortek és rámtettek valmit rendesen mint ha kialudtam volna a 8 órát és hajnali 3 13 perckor keltem fel erre futok a wcre minde kiment bellem hihetlen milyen élmény volt rendesen megpördült a plafon othon másnap mikor keltem komásan rendesen kicserélődtek a táblák az utak még az autók is ismét egy más dimenzioba ébredtem fel
2020. máj. 17. 23:29
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké menthetetlen vagy. Remélem azért észbe kapsz és elmész orvoshoz. Ha meg nem akkor sajnálom hogy ilyen vagy. De szerintem az lenne a minimum hogy legalább a rokonaid elvigyenek orvoshoz mert ez nem normális
2020. máj. 18. 00:41
 27/38 A kérdező kommentje:
szoval azt mondod ? el kellene mennem orvoshoz?
2020. máj. 18. 00:42
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
IGEN. Minden képpen segítene. Neked lenne jó, ne vondd meg magadtól a jót
2020. máj. 18. 00:49
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérünk szépen menj el dokihoz!

Meglátod kis idő múlva hálás leszel nekünk.

Menj csak! 🙂

2020. máj. 18. 01:05
 30/38 A kérdező kommentje:
jah
2020. máj. 18. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!