Valaki tud segíteni? Mi vagyok? És mi ez a képesség? Márha az.
Ezt csak beképzeled. Nem létezik ilyen. Maximum azt érezheted a hideg tárgyakhoz nyúlva mint mikor egy fáradt ember vesz egy jó hideg zuhanyt és az kicsit fölébreszti.
Első alkalommal valószínűleg azt hitted ez energiafelvevés aztán onnantól kezdve bemesélted magadnak.
Szerintem is inkább placebo-hatás.
Nem mondom, hogy ne lehetne igazad, de szerintem csak annyira hiszel benne hogy már igaznak tűnik.
Első válaszoló jót írt, simán lehetsz éberebb egy hideg tárgy érintésétől, de nincs ezoterikus háttere.
Az energiavámpírság egy pszichológiai jelenség...
...ne keverd a beképzelt agyszüleményeidhez.
Egyébként placebó hatás. Semmi több.
Energia gyógyászatnak nézz utána. Vannak ilyen képességű emberek, de ezt a képességet meg kell tanulni rendesen használni, különben magad energiáját veszíted feleslegesen ami nem tesz jót neked.
Az energiavámpír mást jelent. Olyan emberekre mondják, akik rossz természetükkel, örök panaszkodásukkal rátelepszenek másokra, negativitásukkal, kritikájukkal fárasztanak másokat és elveszik az életkedvét, energiáját. Ők attól boldogok és lelkesek, ha a másikat lehúzzák.
Emberi létező vagy.
Ez a képesség az energia egy apró spektrumának mozgatásának piciny készsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!