Ti hallottatok már olyanról, hogy vki megmondja, hogy milyen napra esik egy dátum? Tényleg van ilyen képesség?
Igen. Ők többnyire autista emberek, akik az átlagos társadalmi normák szerint fogyatékosak, viszont cserébe vannak ilyen s hasonló különös, szinte bizarr képességeik, mert biológiailag másképpen működik az agyuk.
Van erről egy nagyon érdekes dokumentumfilm is, ha adsz egy emailcímet, átküldöm.
2019 november 16 szombatra fog esni.
És tényleg...
Mivel a naptár logikusan megérthető, simán lehet számolni vele, de nem fárasztalak a módszerrel, tessék:
Most már neked sem akadály, csak beírod az évet és lőn...
Igen, hallottam. Ez egy jó nagy emberhalmaz. Szinte minden értelmes ember benne van.
Azt nem mondtad, mennyi idő alatt. Az időfaktor csökkentő tényező lehet halmazban.
3-as: Igen, azt hallottam, hogy ez autisztikus. Hát igen, a társadalom szerint fogyatékosak, ami elég nagy baj, hogy a társadalom nagy része ilyen csőlátású. Ugyanis az autizmus nem egyenlő a fogyatékossággal, lehet átmenet, de nem ugyanaz. De az ilyen csőlátásúak szerint fogyatékos a down-kóros is, vak, siket, mozgássérült stb. Mind egy kaptafa.
Átküldheted a címét vagy ezen az oldalon is, privibe :-)
8-as: másodperceken belül. Na, így? :-)
4-es, ha csak a hülyeséget tudod írni, nem kell írni egyáltalán. Ha meg nem tudod, miről van szó, vagy nézz utána a korábbi válaszok alapján és úgy válaszolj vagy ne válaszolj.
7-es ez a válaszod siralmasan ostoba. És örülj neki, hogy nem Téged nevezlek annak, hanem csak a válaszodat. De valszeg te egy fentebb említett csőlátású ember vagy, aki bekategorizál egy bizonyos csoportot (ezesetben: autisták, savantok) valahová, mindegy, hogy nem is értesz hozzá.
És ebből a nagyképű válaszodból megkérdezhetem, te mit és hogyan értél el az életben, hogy önálló vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!