Családtagjaitok, szereteitek halála után észleltetek semmivel sem megmagyarázhatató jelenségeket?
Apum nagybátyja halála utáni másnak nem tartozkodtunz otthon egész nap, senki. amikor este hazajöttünk anyu kérdőre vont hogy én törtem el egy kb 1, 5 cm vastag aljű üvegtányért. Mondtam én hozzás sem nyúltam. A poén az hogy középen mintha egy tortát vágtak volna el ugy volt eltörve. Voltak rajta pezsgőspoharak amik nem törtek össze, Sőt az egyik ugy volt leteritve vizszintesen mintha megfogták volna. Pár hónappal később ugyanilyen vastag üvegváza repedt szét ismét mérnöki pontossággal. Anyuék abban a szobában tartozkodtak, megygőződésük szerint tv nézés elött egészben volt és közbe vették észre, hogy szétnyílt. Azért félelmetes nem? Milyen erő vagy dolog kelhetett hozzá. Barátom szerint a tv mágneses ereje volt. Ezt nem hiszem (1.5 cm vastag falú)mert a másik uyg ment szét hogy még a konektorokból is ki volt huzva minden.
Szerintetek mitől lehet?
Kinek milyen ilyesmi vagy más élménye van?
Előre is köszi!
u.i. kezdek elhinni hogy vannak paranormális jelenségek.
Szia Orsi, elküldenéd nekem is? :)
Köszi előre is!
Szia Orsi!
Nekem is elküldenéd?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!