Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Családtagjaitok, szereteitek...

Családtagjaitok, szereteitek halála után észleltetek semmivel sem megmagyarázhatató jelenségeket?

Figyelt kérdés

Apum nagybátyja halála utáni másnak nem tartozkodtunz otthon egész nap, senki. amikor este hazajöttünk anyu kérdőre vont hogy én törtem el egy kb 1, 5 cm vastag aljű üvegtányért. Mondtam én hozzás sem nyúltam. A poén az hogy középen mintha egy tortát vágtak volna el ugy volt eltörve. Voltak rajta pezsgőspoharak amik nem törtek össze, Sőt az egyik ugy volt leteritve vizszintesen mintha megfogták volna. Pár hónappal később ugyanilyen vastag üvegváza repedt szét ismét mérnöki pontossággal. Anyuék abban a szobában tartozkodtak, megygőződésük szerint tv nézés elött egészben volt és közbe vették észre, hogy szétnyílt. Azért félelmetes nem? Milyen erő vagy dolog kelhetett hozzá. Barátom szerint a tv mágneses ereje volt. Ezt nem hiszem (1.5 cm vastag falú)mert a másik uyg ment szét hogy még a konektorokból is ki volt huzva minden.

Szerintetek mitől lehet?

Kinek milyen ilyesmi vagy más élménye van?

Előre is köszi!

u.i. kezdek elhinni hogy vannak paranormális jelenségek.

2010. júl. 23. 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerű fizika. Az üvegben volt egy légbuborék,felmelegedett és am iatt pattant el. Ez elég sűrűn előfordul,csak józan ember nem fogja rá a szellemekre.

Nekem még az anyukám tanította,hogy ha üvegholmit veszek,nézzem meg jól. Ha vannak benne pici buborékok,pöttyök,azt ne vegyem meg,mert használat közben eltörhet.

Nekem sajnos,elég sok közeli hozzátartozóm halt már meg,de egyik sem jött soha vissza balhét csinálni.

Nem a középkorban élünk már,hogy minden babonát elhiggyünk!

2010. júl. 23. 15:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát,van egy két fura élményem:Egy hajnalban arra ébredtem,hogy szokatlanul világos van a szobában körülnéztem és láttam,hogy keresztapán a fotelben alszik,lehajtott fejjel.Meglepődtem,mit keres nálunk,hisz nem volt megbeszélve,hogy nálunk fog aludni.Nem sok időm volt ezen tanakodni,mert hirtelen teljesen sötét lett a szobában és a jelenés is eltűnt a fotelből.Úgy megijedtem,hogy reggelig elő sem mertem bújni a takaró alól.Aztán reggel,suliba menet találtam az ajtó alá bedugva egy levelet,amiben keresztapám haláláról értesítettek minket :(

Másik eset(ez nem halottal van összefüggésben).Azt álmodtam,hogy valami gonosz dolog van jelen a szobámban,de nem láttam,mi az,mert sötét volt.Aztán a félelmetes álmomból egy nagy puffanás ébresztett fel.Pánikba esve kapcsoltam fel a lámpát,de nem láttam,mi lehetett a zaj oka.Aztán,némi kutakodás után rájöttem,hogy leesett a falról a tv felett lévő falikép.Eredetileg a szekrény mögé kellett volna esnie.De nagyon úgy tűnt,hogy a kép nem leesett,hanem lerepült a falról és a kb fél méterrel távolabb lévő TV-re esett,aztán lecsúszott róla.Fogtam a képet és ferdén a szekrényhez támasztottam,úgy,hogy ne tudjon felborulni,ezután visszafeküdtem aludni.Pár perc múlva újra puffanás riasztott meg.A kép ismét eldőlt és megint olyan módon,hogy az magától úgy nem dőlhetett el.Csak ha direkt felborította volna valaki,de nem volt más rajtam kívül a szobában.Végül lefektettem a képet a padlóra és szerencsére ezután már nyugodtam alhattam.

Több hasonlóan fura jelenséget tapasztaltam,de hosszú lenne leírni mindet.

2010. júl. 23. 16:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem halt meg senkim sem, de azért én is leírom a paranormális "tapasztalataimat". Pl. én egyszer éjszaka arra keltem fel, hogy valaki kopog az ajtómon. Kinéztem, nincs ott senki. Visszamentem a szobámba és lépteket hallottam kintről. Kinéztem, megint senki. És volt már olyan, hogy arra keltem fel, hogy valaki erősen megragad és elkezd rángatni. De mire kinyitottam volna a szememet már nem volt ott. Bekapcsoltam a tv-t, hogy ne legyek annyira figyelmes az ilyen dolgokra, erre felnézek és a lámpámnak az árnyéka elkezdett cikázóan mozogni, mikor a lámpa mozdulatlan volt. Utána meg teljesen kidőltem...reggel 12 körül keltem, ami nálam egyáltalán nem normális, sosem aludtam még ilyen sokat...

szörnyű volt,még most is félek az ilyen éjszakáktól..

16/L

2010. júl. 23. 16:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
16.30 Szerintem az csak alvás paralízis volt.
2010. júl. 23. 17:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
teljesen ébren voltam. álomparalizisem már volt egy párszor, ugyhogy tudom, hogy teljesen magamnál voltam.:)
2010. júl. 23. 17:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
ja oké:D
2010. júl. 23. 17:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az imádott nagyikám meghalt, a torra sütöttünk valamit, a gyúródeszkán lapjával feküdt egy kés. Pont amikor odanéztem, a legnagyobb megdöbbenésemre a kés lassan az élére állt, majd ugyanolyan lassan "visszafeküdt" a deszkára.

Tavaly pedig sajnos az édesanyámat veszítettük el, akkor megint a kés került középpontba. A nagyfiam mosogatott, és egy kés szó szerint leugrott a mosogatóról, pedig nem volt vizes, vagy ilyesmi, utána beletette az evőeszköz szárító műanyag edénybe, (ennek azért elég magas az oldala) amiből azonnal kirepült, és vagy két méterre esett a mosogatótól! Ezeket mivel magyarázza a kételkedő?

2010. júl. 23. 17:40
 8/16 A kérdező kommentje:

hát igen nehéz megmagyarázni ez is!

fentiek mi az a álomparalízis?

2010. júl. 23. 17:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az álomparalizis az olyan...mint amikor éjszaka "felkelsz", (mármint azthiszed, hogy ébren vagy, de valójában álmodsz) és elkezdesz mindenféle dolgokat képzelni..stb úgyérzed lebénul a tested és nemtudsz megmozdulni, nemtudsz beszélni... ilyen.
2010. júl. 23. 17:59
 10/16 anonim válasza:
100%

Szia! Hát én is leírnám a saját, és a hallott dolgokat ha valakit esetleg érdekel. Szóval kb 5 éves koromból van emlékem, hogy a szüleim aludtak már, a TV ment, engem pedig csikizett valami, és nevetést hallottam. Nagyon féltem. Aztán kiskorom óta megnézem a halottakat, akik a családban meghalnak, mármint a temetésen, és az imádott mamám rákban halt meg, láttam, én volam az utolsó akivel még beszélt mielőtt kómába eset, és 5 perccel azután mentem hozzá, hogy meghalt. Nem akartam elhinni, a temetés után fél évig nem volt erőm kimenni a temetőbe, a halála előtt furcsa szag volt a szobában, amikor meghalt elmúlt a szag is vele együtt. Aztán erőt vettem magamon, kimentem a temetőbe, ott sírtam a fejfáját simogatva, hogy milyen jó volna újra látni, tudni, hogy mi van vele, és aznap vele álmodtam, de biztos vagyok benne, hogy valójában nem álom volt. Azt álmodtam, hogy lementem hozzá, és ő ült a konyhában, de már tudtam, hogy nem él. Kérdeztem is tőle, hogy ez hogy lehet, mire azt mondta, hogy hát eljött, mert én azt akartam, és el akarja mondani, hogy jólvan, és ne aggódjak mindig velem lesz, de nem tud jönni többet, csak azt akarta, hogy megnyugodjon a lelkem. Aztán elköszönt, és sírtam öleltem, hogy ne menjen el, és akkor ébredtem, hogy ömlött a könnyem, és éreztem az illatát!! Azóta nem félek, bá nagyon hiányzik ugyanúgy. Aztá szintén a mama, a templomban volt gondnok, karácsonyi ünnepségekre mindig ő szerzett fát, és ő díszítette, volt egy 1000 éves égősora, ami néhány nagy színes üvegharang volt, nem volt villogós, sem kapcsolhatós, mikor a hugom mondta a versét az ünnepségen az első nélküle töltött karácsonyon, az égősor hirtelen elaludt és a vers végén újra felizzott. Olyaan volt mintha azt akarta volna tudatni, hogy ő onnan is figyel minket és büszke ránk. A másik dolog nem saját élmény, de elég furcsa. A nagynéném kolléganője 40 éves nagyon jó kapcsolatban volt az anyukájával, és meghalt rákban neki sajnos Még a halála előtt vett a lányának egy dohányzóasztalt, amin fekete márványos csempék voltak, és mikor meghalt, a lánya elhamvasztatta, és az urnát hazavitte feltette a szekrény tetejére. Egy héttel utána az urna vonalában átlósan az asztal csempéjéből eltűnt a minta egy szabályos széles csíkban és koromfekete lett. A macska pedig aki már akkor is ott volt mikor az anyukája élt, mindig az urna mellett volt. Aztán még velük kapcsolatban történt, hogy bár 40 éves volt a lánya, mégis ő minden évben gyereknapra vett neki valamit, és mikor meghalt abban az éveben a lány pont gyereknapon nézegette a fényképeket, és talált köztük egy képeslapot, amit előtte évben gyereknapa írt az anyukája de valamiért nem adta neki oda.. ezek nagyon furcsa, és olykor megrázó felkavaró élmények. Én hiszek ezekben. Ja és az anyám huga az apám nagyapjának a szülői házát vette meg, állítólag volt a felette levő házban egy boszorkány, és ők mindig fényképezgetek, és az egyik képen nagyon szörnyű fura dolog lett a létráról este a padlást fényképeztük, és az egyik képen egy kendős női alak "epül" felénk gereblyével. a többin semmi. Az asztalról, és a bosziról képet tudok küldeni ha valakit érdekel esetleg.

Orsi

2010. júl. 24. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!