Hogy lehet az hogy megtörténik amit kimondtam?
Figyelt kérdés
Ritkán de már nem először megtörténik velem hogy mondok valamit és még az nap megtörténik.
Például azt mondom hogy " Csak nehogy lesssen a tükör a falról " és este leesik a nagy tükör és hasonlók ... Illetve olyan is megtörténik hogy pl többen mondják csak ugy hogy ne azon az utvonalon menjek haza amin szoktam és én nem fogadom meg a tanácsot és baromi nagy balszerencs ér csak azért mert azt az utvonalat használtam ... ezek a dolgok sajnos túlnyomó részt ilyen negatív modon történnek csak meg velem ... valami ötlet hogy miért lehet ez ? Van e ennek valami magyarázata ?
2019. nov. 29. 17:40
2/3 anonim válasza:
Vonzás törvénye. Amúgy hasonló egy mondás is. Vigyázz mit kívánsz mert valóra válik. Ez is igaz.
3/3 anonim válasza:
Elozo vagyok. Velem is rengetegszer elofordult mar, de pozitív értelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!