Őszintén, mit lehet tenni, ha legtöbb tevékenységekkor, amit ha csinálunk az elme megjegyzi és legközelebb már unalomként és rosszként, frusztráltként éli meg (mindig és mindig megtörténik, ebből hogyan lehet kijönni külső segítség nélkül)?
Figyelt kérdés
A betegségek is innen erednek, de ha más nem tudja megoldani, segíteni, kitartóan kezelni, mi mit tehetünk míg nem késő?2019. júl. 28. 21:29
1/3 A kérdező kommentje:
Tehát mi mit tehetünk, amit ha teszünk az ne bizonyuljon kevésnek, mert már torkig vagyok vele?
2019. júl. 28. 21:30
2/3 anonim válasza:
Esküszöm, hogy ez magyarul van, de semmit se értettem belőle. Szerintem csak az van, hogy túlkomplikálod a dolgokat. Ezt fejezd be és a problémáid nagy része meg fog szűnni.
3/3 anonim válasza:
Úgy,hogy aktív vagy olyan dolgokkal kötöl le magad ami örömet okoz,sok időt töltesz társaságban mert az mindig ad valami újat,illetve törekszel a vàltozatos napirendre,ne olyan legyen a heted,mint egy órarend,mindig csinálj mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!