Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hisz valaki a sorsban? Normáli...

Hisz valaki a sorsban? Normális válaszokat

Figyelt kérdés
A közelmultban olyan utakat jártam amit nem kelet volan illetve olyan írást írtam amit nem szbadott volan mivel véleményen szerint van egyik félteke job és van a bal agyfélteke§ na már most én mondhatni így mint laikus folglakozok nagyon rég óta testépítéssel és a bal tenyeremen és jobbon is lekopott eredeti sorsvonal tehát a vonal a csík a kezemen esgzerűen és job tenyeremen pedig keletkezett egy rövidebb volanl ez provinacia amin jártam azt a világot adtam volan ki kezemből vagy hogyan fogalmazzak mint ha multam eltűnt volan volt már vagy valaki hozzá tudna fűzni valamit ? esetleg valaki hisz aban hogy halál után a személyiségünk egy máslétformában tovább él???

2019. okt. 13. 21:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1: Szabadon akarhatsz bármit. De nem teheted meg szabadon.

Én pl. akarok teleportálni. De nem tudok.

Van, aki akar gyereket. De nem tud.

Stb.

2019. okt. 14. 08:45
 12/23 A kérdező kommentje:
isten testvérei a rendőrök én igen én is hiszek istenben és kimondott szavakkal is csak óvatosan de hogyan lehet valakinek eredeti multját visszahozni a sorsvonalat a telepatikus mezéot amin komunikálunk egymáses és ahoyg mágneses mező kiterjed ugy terjed ki készülékeinek a telefonon ez morfikus mező
2019. okt. 14. 10:11
 13/23 anonim ***** válasza:

Nos, létezik sors, de nem minden embernek van sorsa. Annak van, aki felvette a mostani élet feladatai közé.

Attól hogy valami lekopott a kezedről, még semmit sem jelent. Ugyan úgy van, múltad, jelened és jövőd. Mindent te magad formálsz meg, de valami hozott tudás és van ami tapasztalt, mely kihat a jelenlegi életedre, vagy éppen építi a következőt.

Nem hit kérdése az energia megmaradása. Itt az a kérdés, az embernél mi marad meg? A lélek, a szellem és a test is egy ideig. A lélek örök létű. A szellem átkel a megfelelő helyére. A test, elenyészik és a fizikai világot táplálja tovább.

2019. okt. 14. 16:37
 14/23 A kérdező kommentje:
de azért elég dermésztő dolog hogy a multam lekopott az eredeti mező eredeti provianciai amin gyaloglunk a saktábla ahol azászlókat fel kel álítani és ugye job tenyér bal tenyér job agyfélteke bal agyfélteke jobon pedig keletkezet egy r=ovidebb vonal az alternatív realitás tehát az alternatív logikus hogy hosszab a egéíszégeseb bölcseb az szérgalamasabb a hosszab és álmok tegyük fel 21 században valki bebizonyította hogy van élet a halál után? mitől féllek multbeli dolgok nyomasztanak anak a szilárd dolognak emléke hogy fizikai fájdlmat fogok áttélni tegyük fel szbad akarat egy készülék menyit jeletnhet 21 századvan mondhatni egy szeg ami tartsa a keresztet vagy egy képet ami rögzíz egy bizonyos dologhoz mint a sors utja amin gyalogolni kel és telefon kiadásával olyan mint ha eztta telepatikus mezőt semmisítettem meg mert volt egy ksézülékem hiszek aban mindeki bűn=os senki sem ártaltan vétekzünk gondolattal szoval cselekedetel csak kiscsecsemő nem az aki felsír de azután már ő is az és isten semében minden bűn szerintem főleg parázna gondolatokon van ahngsuly nagy hangsulyt fektek mivel isten teve az hogy továb szaporodjunk és egsészéges gyermekeket hozzanak létre több nem hiszem
2019. okt. 14. 19:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A dílered számát dobd már át kedves kérdező :D

Viccet félretéve, második olvasatra valószínűleg igaza van a 7. válaszolónak. Az egy dolog, hogy minden bizonnyal diszgráfiás a kérdező, ebből nem vonnék le következtetéseket, viszont a hibák ilyen látványos bent hagyása és az inkoherens szöveg egyértelműen mentális zavarra (skizofrénia?) utalnak. Tartalmi szempontból meg inkább hagyjuk is..

2019. okt. 14. 23:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg! Ki az aki értette ezt a zagyvaságot? Kérdező legalább nem vagy veszélyes, de mindenképp keress fel egy szakorvost, mert ez így nem élet. És ezt teljesen őszintén és komolyan mondom, a legjobb szándékkal.
2019. okt. 14. 23:41
 17/23 A kérdező kommentje:
én azt tudom ,hogy nem élet kár volt 25 évesen még pár éve annak idelyén ilyeneke belebonyolodni mint hogy senki sem tudja személyiségünk egy máslétfomrában tovább él mert ezzel lett elrontva minden és hibát nehéz kijavítani a sors az utam lekopot eredeti a mult amin gyalogoltunk és a jövő ismerelten nem rövidebb ut hanem a hosszab a lényeges arra kelene visszamenni a hosszabra de egy ahng a n=ovekedési hormon tehát a zenék frekvecxiák befolyásolják a tudatot és azon k=ozlekedthetünk a halásjáraton átt hatolnak be minden aami jó az veszélyes és sátán mindig a vágyainkon keresztül probál behatolni mindig amire vágyunk már jó évtizede foglakozok testépítéssel eléggé jártas vagyok dologban és ugye kimondot szavak is milyen veszélyesek akkor leírt mondatokról tehát amit leírunk és ne szálítson levelet valki a tudásról mikor oktalakn mert szembetalálja magt egyetem fő polihisztorával és ne vegye a vallást szájára aki hitetlen mert apokalipszis anygalaival találhatja magát szembe és amíg lefekszünk aludni nem tudjui mi van a k=ornyezetunkben ha csak fel nem érbred=unk régen eretnekség ma bolondokáza régen megírta facen és ezért behatolt valmi a lakásba és mint ha lecsapot volan álmomba csomó dolgon keresztül mentem egyébknt igen szakorvosokkal az a probléma ,hogy az egészégügyet semmibe veszik elmegy az ember orvoshoz rögtön gyosger ugye a magyaroszág egészégügye ugynaugy szlovákián teljesesen színdarabot játszanak az orvosok az egészég=uggyel nem prolbémát oldják meg hanem szőnyeg alá söprik és ezzel nincs megoldva a prolbéma ez csak fél dolgog de nem telhjesen nincsenek pszihoterápiák egyébként hiszek más dimenzioban mert jártam ott ahol még egy arnold swarcenegger is megilyedet volan mert létezik más vilôág azon belül pedig más létformák és más provianciák is vannak más dimenziók és létezik más szvéra is .
2019. okt. 15. 10:06
 18/23 anonim ***** válasza:
16: Mért, mi az élet?
2019. okt. 15. 11:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Munka élet nők embernek a libidója főleg férfiaknál cselekedetek szabad akarat függetlennek lenni dolgozni munkát találni és nőt találni sportolni szorakozni lehetne sorolni mi az élet célokat kitűzni embernek maga elé lek=uzdeni a félelemeket amik uttá vannak az emberen lehetne sorolni szerintem
2019. okt. 15. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Totál kész vagy testvérem.
2019. okt. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!