A pesszimista ember nem hisz a sorsban. Az optimista? Ti milyenek vagytok?
Én egy dögös doromboló kandúrdög vagyok. Kérem a Gucci táskámat! De izibe'! ;)
Na hallod, nekem már a puha, bélelt kosárka nem elég.
Nem tudtad, hogy ma már a macskák is wish... izééé... Gucci táskát vennének...? :P
Nevezzetek naivnak, de én hiszek abban, hogy mindenkinek van a világban párja, kortól és nemtől független. Csak nyitottnak kell lenni és hinni:):)
Én ezt tettem és most van egy kedves párom akivel imádjuk egymást és vannak nagyon jó barátaim.
Persze nekem is volt olyan, hogy nem hittem semmiben rossz emlékek és tapasztalatok miatt, de megprobáltam pozitivan hozzáállni:)
"Nevezzetek naivnak, de én hiszek abban, hogy mindenkinek van a világban párja, kortól és nemtől független. Csak nyitottnak kell lenni és hinni:):)"
Nemtől függetlenül? Értem, tehát sokaknak azonos nemű a látens párja. Feladom énkandúrságomat... ;) Ezentúl Zsé-dúrban nyomom. Vagy Zsédában...?
Én se optimista, se másik, alkoholista vagyok. A legjobb megoldás, így nem érdekel hogy ki milyen.:P Viccen kívül, jól látod, beteg a társadalom, felcserélődtek a szerepek is..!
Rágörcsöltél, ennyi!És igen, minden adva van a kapcsolattartáshoz- mobil, stb..- mégis elsivárosodtunk..
Nagyon szomorú ez, én is évek óta próbálok keresni normális-átlagos- párt..
Úgy legyen kapcsolat hogy barátokat/nőket/ próbálj keresni előbb ne párt. Érted, ugye, a különbséget?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!