Lehetséges, hogy a Titok c. film miatt változtam meg?
Már a titok film előtt tapasztaltam, hogy minden hozzáállás kérdése.
Pl. Az nehéz!
(erre a bölcsességem: Honnan tudod? Próbáltad?)
Pl. Hát mert másnak is az.
(Te, te vagy, honnan veszed, ha másnak nehéz neked is az?)
A 2-ssel teljesen egyetértek. Az írásodból nekem úgy tűnik hogy nem tudatosan alkalmazod a vonzás törvényét, esetleg haloványan tudat alatt, de inkább az állhat a háttérben hogy valami jó dolog történt aminek akkor nem tulajdonítottál nagyobb figyelmet, de mégis hatással volt az életedre, a hangulatodra. És mivel a vonzás törvénye akkor is működik ha te ezt nem hiszed el vagy nem alkalmazod tudatosan, de mivel jó kedved van valami miatt, ezt vonzod be, így továbbra is optimista eszel.:)
Én azt javaslom fejezd be a filmet és a könyvet is, érdemes. Anya mindig azt mondja hogy én már kiskorom óta tudat alatt a vonzás törvényével éltem. Amióta persze ismerem a "titkot" azóta csak jobban bejönnek a dolgok (ez kicsit fura kifejezés, de ez a lényeg) Nekem rengeteget segít
Az hogy mit hiszel magadról sokat számít!
Ebben az emberekkel folytatott eggyüttlét befolyásol leginkább,de az ilyen filmek is biztos.
..de szerintem a filmbe és önmagadba vetett hited miatt van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!