Volt már veled olyan, hogy egy könyv vagy film nyomott hagyott benned? Esetleg hiányoltad a fojtatást, vagy zavart, hogy a végét a nézöre bizzák?
Utána még gondolkoztál rajta?
Ha igen akkor mi volt a címe a münek?
Outcast.
10 részt végig szenvedtem, amiben a főszereplő az "ekszöszájzbúk" Ferikéből és barátaiból kiűzi a gonosz szellemeket, aztán a végén szó szerint nem történt semmi. Elvitték a storyt 1 irányba és nem bontakoztatták ki. Elgondolkodtam rajta, hogy ilyen szart hogy lehetett csinálni és ennyi.
Vaják / witcher könyvsorozat.
Szerelmes(!!!) lettem Yenneferbe, és a főszereplővel lévő kapcsolatát teljes mértékben átéltem.
Ráadásul nem vagyok nő, nem jellemző rám az érzelmesség egyáltalán (ha valami, akkor inkább annak a hiánya). Egy ideig utána Yennefer lett az álomnő. :D Mind kinézetre, mind stílusra.
filmek közül: Pillangó-hatás, Ex machina, Hair, Schindler listája, Fekete hattyú
még van egy pár, ami mélyebb nyomot hagyott bennem, de most hirtelen ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!