Mást is ennyire megérintett Bud Spencer halála?
Miután bejelentették egy-két órával később tudtam meg. Egyedül voltam otthon, és nem tudtam elhinni. A filmjein nőttem fel, imádtam őt... butaság, mert nem ismertem személyesen, de mindig olyan közelinek éreztem, mintha családtag lenne. Rengeteg cikket elolvastam, visszanéztem a filmjeit, végignéztem a temetésén készült felvételeket...
Tegnap volt egy riport Guido és Maurizio de Angelis-szel az RTL-en, így fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert még most is könnybe lábad a szemem, ha rá gondolok.
Mást is ennyire megérintette Bud halála?
Én is sajnáltam nagyon. Szeretem a filmjeit, édesapámmal sokat néztük őket. mai napig jó érzéssel tölt el ha látom valamelyiket.
Viszont nem vagyok szomorú hogy elment, ez az élet rendje, egyszer mind meghalunk. Ő legalább nem szenvedett sokat, ráadásul szép kort megélt, jó élete volt és sok embernek okozott örömet, szórakozást a filmjei révén. Ez utóbbiak pedig örökre megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!