Lehetséges szerintetek?
Egyszer volt a tv-ben hogy egy nő az akaratával gyógyította meg magát.Azaz pozitív gondolatokat sugallt magának a betegségével kapcsolatban.Akkor én is kipróbáltam.Naponta többször,inkább sokszor elmondtam magamban,hogy jól látok,holnap még jobban fogok látni...El is kébzeltem magamban az éles képet..
Hogy valóban attól volt-e vagy nem,de akkoriban jobban láttam valóban.Viszont nem tudom,hogy attól volt vagy sem,ugyanis elég hullámzó a látásom minősége.
Lehet igen. Hosszadalmas, fárasztó praxis. Olvass Coué-t, és Rüdiger Dahlke-t.
Remélem segítettem
Namaste
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tudati energia fizikai erővé konvertálásáról valakinek van tapasztalata?
első válaszoló áll a legközelebb az igazsághoz.
LEHET. agykontroll tanfolyamon meg lehet tanulni a technikáját, de magadtól is megtanulhatod, ha megszerzed J. Silva Agykontroll könyvét.
én voltam tanfolyamon, ott volt egy rakat ember, aki rendbe jött.
lehet, de nem szabad elfelejteni, hogy a testi erőkifejtésnél egy nagy, szokatlan erő az egész mozgásszervrendszert tönkre vághatja, így ez esetben a test védelmét szolgáló "blokkok" vannak bennünk.
De ez a blokk életveszélyben eltűnik, így vannak nagyon gyorsan futó-mászó, hatalmas terhet megemelő emberek, akik azt sem tudják, hogy lehetettek képesek rá :)
Pont ezeknek a blokkoknak a tudatos megkerülése érdekelne leginkább!
nem telekinézisre gondoltam, bár az is érdekelne
A fizikai test korlátait gondolnám feszegetni, esetleg legyőzni - pl izmok stimulálása szinte emberfeletti erő kifejtésére, vagy hosszútávon állóképességnövelés
ja lehet, de ezért azért dolgoznod is kell, mert a semmitől nem fog nőni :) de kontrolloz, és akkor nő a teljesítményed.
megvizsgáltak profi sportolókat, úgy, hogy képzeljék el amint pl futnak. ugyan azok az izmok "működtek" amik futás közben kellenek, mozgás nélkül. ergó, az inpulzus ment a lábakba, csak nem történt mozdulat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!