Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Démonok idézése, ilyenkor mit...

Démonok idézése, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idéztem már démont. Nem vicc és nyugodtan nézhet hülyének is az aki ezt komolytalanul közelíti meg. A kérdésem az,hogy mi van akkor ha nem egy kisebb entitást akarnék megidézni hanem egy nagyobb hatalommal bíró létezést?
2010. júl. 9. 15:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok.....ki próbáltam azt hogy két tukrött egymásal szembe kell teni...szóval ezt meg csináltam és mondogattam hogy....démon jöj a mi körunkbe....szóval meg csináltam minden és egy kis fura érzés ériztem a kezemen de más jelenségeket nem észleltem vagy látam....De én ezt ugy csináltam ahogy ide le volt írva....HA valaki igazából démont tud idézni....akor az írjon nekem mert nekem....szugségem lenne rája bizonyos okokból és ojan démont szeretnék megidézni aminek komoly hatalma van köszike hogy el olvastáttok és segícsetek légyszi!!!!
2011. máj. 24. 06:36
 32/39 anonim ***** válasza:
59%
Hát, ha egy nagyobb hatalomml bírót karsz idézni, akkor Goetia-belit idézz. Ezek hűségesek a Sátánhoz, és emiatt kedvesek az őt szolgáló emberekkel.
2011. júl. 1. 12:19
 33/39 anonim ***** válasza:
Szia Goetia-belit idézz.....ezt pedig hogyan kell meg idézni....?
2011. júl. 1. 12:56
 34/39 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezek alapján csináltam. Ezen az oldalon találtok egy Démonlexikont is. ^^

2011. júl. 1. 14:05
 35/39 anonim ***** válasza:
14:05 és bevált neked vagy(engedelmeskedik neked?)
2011. júl. 2. 07:30
 36/39 anonim ***** válasza:
Az idézés sikerült. ^^ De ha végigolvastad volna, tudhatnád, hogy az ilyen démonoknak nem parancsolsz, hanem tisztelettel kell bánni vele, és akkor ő is tisztelettel bánik veled.
2011. júl. 2. 10:42
 37/39 anonim válasza:
75%
A helyedben nem játszanék ilyen dolgokkal, én már csak tudom. Nagyon nagy erőkről van szó ezt el ne felejtsd, a gyengéket is nehéz legyőzni.Ha érdekel a tanácsom akkor írj és leírom az email címemet.
2012. márc. 29. 17:50
 38/39 Griff05 válasza:
Ki tudja milyen egy démon mikor beléd költözik :) én csodálatra méltan tudom. A szívem hevesen ver mindig egy kicsit elbambulok és máris az égő tűzben és vérben úszó világot látom megálmodom minden nap a halálomat és 1 érzés van bennem ami folytonos a gyilkolási vágy a pusztítás semmi más. Én LUCIFERT (DIABLO) nevét mondogattam. "Oh hatalmas Lucifer kit száműztek jöjj hát most el és szabadíts meg engem minden angyali védelemtől, pusztítsd el Gábrielt ki szégyenbe taszított égjen föld és menny legyen 1 Birodalom amiért csak te létezel."
2014. jan. 12. 14:53
 39/39 Griff05 válasza:
51%
Aki nem hiszi el akkor sajnálom neki de azért nem ajánlatos kipróbálni legyen hozzá erős idegzetetek ha ez nincs meg belehaltok :D ha ez megtörténne kérlek hívjatok meg oda.
2014. jan. 12. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!