Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Démonok idézése, ilyenkor mit...

Démonok idézése, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idéztem már démont. Nem vicc és nyugodtan nézhet hülyének is az aki ezt komolytalanul közelíti meg. A kérdésem az,hogy mi van akkor ha nem egy kisebb entitást akarnék megidézni hanem egy nagyobb hatalommal bíró létezést?
2010. júl. 9. 15:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is küldhetnél egy emailt, engem is érdekel a téma.
2010. júl. 10. 17:06
 12/39 A kérdező kommentje:

Tanulni,tanulni,tanulni

Nem tudok egy emailba, összesűríteni annyi tudást,hogy megidéz egy entitást és ,hogy megfelelő védelemmel legyél ellene.

Viszont ezt tudom tanácsolni. Az alapokkal megismertet ez a könyv .

Demonomicon

Démonológiai enciklopédia és gyakorlati kézikönyv

Yliaster Daleth

Ha tényleg érdekel a téma akkor ez számodra kötelező, minden betűje....és nem csak úgy,hogy kinyitod valahol.

2010. júl. 10. 19:34
 13/39 anonim ***** válasza:

Köszi a könyvajánlatokat, de a beszerzésükkel bajok lesznek....

Elsősorban nem az idézés érdekel, de érdekelne egy általánosabb összefoglaló, esetleg egy-két nevesített démonra jellemző szokás, vagy hagyomány. Kappáról és Xipe Totecről már tudok egy-két hasznos dolgot, így érdekelne, mit érdemes tenni egy-egy démonnal, hogy megússzam a találkát, ha esetleg összeakadnék velük :D Persze a két fent nevezettről is írhatnál kicsit, jó lenne összevetni azzal, amit tudok.

Vagy ezek is benne vannak a könyvekben? :)

2010. júl. 10. 20:39
 14/39 anonim ***** válasza:
Ezeket a könyveket hol lehet beszerezni?
2010. júl. 10. 21:09
 15/39 A kérdező kommentje:

Alexandra könyvkiadó....neten is rendelhető.....4000 Forintba nem hal bele senki (nyugi én is összekapargattam a pénzt rá még régen)

A válasz a kérdésedre: Igen ,benne van egy adagnyi név....így fejből nem tudom de ha jól emlékszem megtalálod benne őket. De amint mondtam, ez csak az alapokkal ismertet meg...a többit tanulás által ismered meg.

2010. júl. 10. 23:16
 16/39 anonim ***** válasza:

Mostanság is kaphatóak?

No.. most elvesztettem a bizalmam bennük. Belenézek majd alkalomadtán, de sajnos a jelenlegi témába vágó irodalom eléggé.. hiányos és híg.. néha egyenesen használhatatlan.

Mindenesetre köszönöm

2010. júl. 10. 23:30
 17/39 anonim ***** válasza:
A legrészletesebb és leghitelesebb könyvek még nem jelentek meg magyarul, és nem is fognak. Akkor érdemes belevágni, ha minimum középszintű angoltudással rendelkezel. Egy-két külföldi szervezet kiadványai között találni érdekes dolgokat.
2010. júl. 12. 10:13
 18/39 A kérdező kommentje:
Ez így igaz, de az igazi könyvek latinul, görögül, és héberül vannak.
2010. júl. 12. 10:22
 19/39 anonim ***** válasza:
Egyik se tartozik az "eszperantókönnyű nyelv" kategóriába.
2010. júl. 12. 11:20
 20/39 anonim ***** válasza:
De az angol világnyelv, tehát jóval könnyebb angol fordításban megtalálni valamit, mint magyarban. Az sem érheti el persze az eredeti szintjét, de ha nem akarsz éveket ógörög vagy héber tanulással eltölteni, kénytelen vagy ezzel beérni.
2010. júl. 12. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!