Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Démonok idézése, ilyenkor mit...

Démonok idézése, ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idéztem már démont. Nem vicc és nyugodtan nézhet hülyének is az aki ezt komolytalanul közelíti meg. A kérdésem az,hogy mi van akkor ha nem egy kisebb entitást akarnék megidézni hanem egy nagyobb hatalommal bíró létezést?
2010. júl. 9. 15:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
2010. júl. 12. 11:37
 22/39 anonim ***** válasza:
no és óegyiptomi és sumér nyelv?:)
2010. júl. 12. 14:06
 23/39 A kérdező kommentje:
Azokat is meg kell említeni igaz, de nagy részük az irományoknak elveszett....de azért hála a héber irományoknak egy kis szeletük tovább él.
2010. júl. 12. 14:23
 24/39 anonim ***** válasza:

már abból ahogy beszélsz tudom, hogy semmit nem tudsz a démonokról...

a demonok semmit nem tudnak te ostoba...

csak hazudoznak, és trükköznek...

ha akarnának anélkül is megjelenhetne neked, hogy bármit tennél...

csak azért jelennek meg mindenféle szertartás következtében, hogy veled elhitessék, hogy te vagy a megidézőjük...

semmit nem tesznek meg ingyen...

és nem is démonok ők valójában, mert démonok nincsenek eleve...

csak mi nevezzük őket így...

2010. júl. 12. 15:49
 25/39 A kérdező kommentje:

Oh, tényleg igazad lehet....no comment

Már nem azért de én hozzáértőeket kértem, nem pedig díszhuszárokat akik leszólnak.

Te értesz hozzájuk???

2010. júl. 12. 19:27
 26/39 A kérdező kommentje:
Másrészt előző, amit írtál egy hasonló témába is bemásoltad....erről ennyit. Látszik,hogy leszarod más véleményét.
2010. júl. 12. 20:55
 27/39 anonim ***** válasza:
na és ha én megidézek tegyük fel egy démont . emberkedni kezd én meg pi.csán rugom akkor mi van??most komolyan erre választ kérek. :D
2010. júl. 15. 05:06
 28/39 anonim ***** válasza:
Én sem hinném, hogy idéztél már (és én is várom a tapasztalaoka és tudást mailben). Előzőekkel egyetértve és őket kiegészítve SEMMIT nem jó ötlet idézni, ha nem tudod a Nevét... és nem azt a nevét, amit mi, emberek rájuk aggattunk. Azt a nevet, amit valamikor maga az Úr, vagy Lucifer adott nekik, a nevet amin Michael arkangyal ismerte őket... ami magában foglal egy alap szintű óhéber tudást (a kiejtés miatt) valamint rengeteg utánajárást... ha tudod a nevét, a legtöbb esetben irányíthatod... de ez is függ az entitás erejétől.
2010. júl. 25. 23:46
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

"Demonomicon

Démonológiai enciklopédia és gyakorlati kézikönyv"

az enciklopédiáról annyit, hogy a jelenleg kereskedelmi forgalomban lévő (ergo könyvesboltban kapható), ezen témával foglalkozó könyvek mindegyike egy nagy rakás szar. Hatalmas szerencsével talán megidézel valamit (vagy elhiteti veled, hogy megidézted, ami valószínűbb), de nincs megfelelő védelem, vagy ami még rosszabb, nincs védelem, (az Igaz Nevet ugyebár nem tudod) és nyitsz egy kaput a semmibe... ez az a pont, amikortól a tetted már nem csak ön- hanem közveszélyes is.

Demonomicon.... HÁROM hiteles (ergo használható, biztonságos /már amennyire egy démonokkal foglalkozó könyv biztonságos lehet/) példánya létezik. Ezek értéke felbecsülhetetlen, akik birtokolják őket, SOHA nem fogják kiadni a kezükből, sem pedig sokszorosítani, méghozzá két okból:

1.) Iszonyúan értékes és sérülékeny darabok

2.) Akiknek jelenleg ezen példányok a birtokában vannak (általában szervezetek, titkos társaságok), nem adnák ki a kezükből, mivel ezen tudás és tapasztalataik birtokában SOHA nem hagynák, hogy ilyen mértékű tudáshalmaz avatatlan, tapasztalatlan, tudatlan, kontár kezekbe kerüljön.

Újfent kiemelném, hogy ami beszerezhető és megtekinthető egy átlagember által, az HUMBUG

2010. júl. 25. 23:55
 30/39 anonim ***** válasza:

utolsónál a pont.

Mindenesetre én szívesen belelesnék egybe, puszta kíváncsiságból, :D

2010. júl. 26. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!