Démonok idézése, ilyenkor mit tegyek?
már abból ahogy beszélsz tudom, hogy semmit nem tudsz a démonokról...
a demonok semmit nem tudnak te ostoba...
csak hazudoznak, és trükköznek...
ha akarnának anélkül is megjelenhetne neked, hogy bármit tennél...
csak azért jelennek meg mindenféle szertartás következtében, hogy veled elhitessék, hogy te vagy a megidézőjük...
semmit nem tesznek meg ingyen...
és nem is démonok ők valójában, mert démonok nincsenek eleve...
csak mi nevezzük őket így...
Oh, tényleg igazad lehet....no comment
Már nem azért de én hozzáértőeket kértem, nem pedig díszhuszárokat akik leszólnak.
Te értesz hozzájuk???
"Demonomicon
Démonológiai enciklopédia és gyakorlati kézikönyv"
az enciklopédiáról annyit, hogy a jelenleg kereskedelmi forgalomban lévő (ergo könyvesboltban kapható), ezen témával foglalkozó könyvek mindegyike egy nagy rakás szar. Hatalmas szerencsével talán megidézel valamit (vagy elhiteti veled, hogy megidézted, ami valószínűbb), de nincs megfelelő védelem, vagy ami még rosszabb, nincs védelem, (az Igaz Nevet ugyebár nem tudod) és nyitsz egy kaput a semmibe... ez az a pont, amikortól a tetted már nem csak ön- hanem közveszélyes is.
Demonomicon.... HÁROM hiteles (ergo használható, biztonságos /már amennyire egy démonokkal foglalkozó könyv biztonságos lehet/) példánya létezik. Ezek értéke felbecsülhetetlen, akik birtokolják őket, SOHA nem fogják kiadni a kezükből, sem pedig sokszorosítani, méghozzá két okból:
1.) Iszonyúan értékes és sérülékeny darabok
2.) Akiknek jelenleg ezen példányok a birtokában vannak (általában szervezetek, titkos társaságok), nem adnák ki a kezükből, mivel ezen tudás és tapasztalataik birtokában SOHA nem hagynák, hogy ilyen mértékű tudáshalmaz avatatlan, tapasztalatlan, tudatlan, kontár kezekbe kerüljön.
Újfent kiemelném, hogy ami beszerezhető és megtekinthető egy átlagember által, az HUMBUG
utolsónál a pont.
Mindenesetre én szívesen belelesnék egybe, puszta kíváncsiságból, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!