Mit akarhat tőlem ez az asszony?
1.egyik nap vmi teljesen idegen öregasszinnyal álmodtam és azt mondta ha akarom kívánhatok én mindtam h nem mert nem tudom ki ő és nem bízok meg benne
2.aztán másnap láttam sz uccán és nagyon furcsán nézett...mintha dühös lenne rám
3.találtam a postaládámban 1 levelet név nélkül és az volt benne hogy vigyázzak mert csak 1 kívánságom van és volt benne egy száraz virág
NEM ÉRTEM MIRE CÉLOZHAT !!! MI LEHET EZ??
Érdekes.
Talán beszélned kellene vele.
Ha ez komoly, akkor komolyan válaszolok rá. :)
Lehet, hogy korábban már láttad, mert az lehetetlen, hogy valakivel úgy álmodjál, majd találkozzál, hogy nem láttad már valamikor. Az álmaid a tudatalattidból épül, tehát ha emberekről álmodsz, akkor vagy mély benyomást tett rád, vagy a képzelted készít neked arcokat, a te fantáziád szerint. Másnap találkoztál vele, de lehet, hogy ugye arra fele lakik, ismerős vagy csak ő ismer téged, na mindegy, nem biztos, hogy dühös volt rád. Legtöbbször össze lehet keverni, ha meg nem is ismered az illetőt, akkor pláne. Van egy pár tippem, de ezeket hagyom. A levél meg szerintem vagy szórakozás, vagy csak túlságosan meglódult a fantáziád. Kreatív vagy, írj történeteket, próbáld ki magad. Bocsi, de ezt sajnos nem hiszem így el. Nekem ez valahogy nem valósághű. Mesélj még egy kicsit, talán, akkor hihetőbb lesz számomra. :)
Hát ha ezt nem kitaláltad akkor félelmetes!
De hihetetlen nem tudom mit higgyek!
Kívánd a lottó ötöst!
Vagy kívánd azt, hogy az öregasszonynak nőjön földig érő pénisze, talán akkor békénhagy!!
Vagy kívánj egy Taccót ami fagyit szrik!
Ne kívánj semmit.
Várd ki a megfelelő pillanatot. Tartogasd.
És beszélj a nővel, ha találkozol vele.
Beszámolót kérünk =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!