Mit akarhat tőlem ez az asszony?
1.egyik nap vmi teljesen idegen öregasszinnyal álmodtam és azt mondta ha akarom kívánhatok én mindtam h nem mert nem tudom ki ő és nem bízok meg benne
2.aztán másnap láttam sz uccán és nagyon furcsán nézett...mintha dühös lenne rám
3.találtam a postaládámban 1 levelet név nélkül és az volt benne hogy vigyázzak mert csak 1 kívánságom van és volt benne egy száraz virág
NEM ÉRTEM MIRE CÉLOZHAT !!! MI LEHET EZ??
Nagy kínság és halál vár rád az elkövetkezendő úton.
A Nagygöncöl a Skorpió jegyében áll, a hetedik házban pedig ott les a kaszás! Ha a negyedik házból a Nyúl nem ugrik át a harmadik házba, az Oroszlán elé, és ha és ha a nyolcadik házban a Kecske nem falja fel a Káposztát, akkor neked meg van számlálva a napjaid! És ha a Halak becsúszik az Ikrek száján, márpedig be fog csúszni. S ha a Rák vörösre fő, akkor nemcsak neked van véged, hanem egész nemzetségednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!