Szerelmi kötésre lennék kiváncsi hogy valóban belémszeretne-e?
Nem nagyon hiszek benne,de valamiért a kiváncsiság vonz.
És ki is probálnám(lom). sokat gondolkodok rajta h mi legyen.
Ha ki is probálom egy ismerösöm lenne akit még csak látásból ismerek még soha nem beszéltem vele de szinte napi szinten találkozok vele.
De ennek van hátulütöje? Írjatok.
FÖLLEG!! olyan aki ezzel foglalkozik.
zita
igazán beléd szeretni nem fog,csak azt érzi majd h valamiért erősen kötődik hozzád. de mivel nem szabad akaratából megy szenvedni fog.olyan lesz mint egy dróton rángatott bábú. inkább ne tedd. komolyan kell olyan aki csak azért figyelt fel rád mert mágiáztál? nem szabad!!
a szerelmi kötés még akkor is veszélyes ha két igaz szerelmes köti meg egymást mert ott is előfordulhat h végül csak az lesz az összetartó.
nézd,ha adhatok tanácsot csináld azt amit én anno:
vettem szerencsehozó elefántot aminek az ormánya a homlokához ér és bele van dugva egy papírhenger-feng shui boltban kapsz- a papírra írd le milyen párra,kapcsolatra vágysz és tedd a szerelem sarokba. ez bevonzza az igazit aki nem biztos h ez a fiú lesz. fontos h ne személyre csináld.
én ilyeneket írtam bele:
szeretet,boldogság,tisztelet,szenvedély,vágy,becsület,család,örökké, stb
és meg is találtam mert bevonzottam
egy boldog 2gyerekes 5éve őrülten szerelmes nőci :)
Ez is a szakterületemhez tartozik.
Ez hogy történik? A kiválasztott személy kellemetlenül fogja magát érezni, ha nem lesz a közeledben. Ez nem szerelem. Amikor a közeledben lesz elmúlik a kellemetlenség érzése, és visszakerül az eredeti állapotába. Ezt ő hamisan, úgy fogja megélni, hogy melletted megnyugszik, szüksége van rád. Pedig te vagy a fusztrációjának okozója. Ha megtudná, hogy te tetted ezt vele, és megértené hogy ez így működik hibáztatna. Vagyis nem szeret eredetileg. Ehhez jön még hozzá, hogy álmaiban esetleg megjelensz. Több módban. Egy személy aki kedves, szeretkezés közben, esetleg mint a fuszráció feloldója. Csupa hamis kép. Később ezt úgy foghatja fel, hogy szeret, mert különben mi a magyarázata, hogy rólad álmodik. Persze nem szeret, de nem tudja mivel magyarázni az álmait. Akihez elmész hogy ezt megcsinálja neked, sokat fogsz fizetni neki, de nem a szerelmet fogod kapni, hanem egy becsapott embert. Később, ha szeretnéd folytatni még több pénzt fog elkérni, és így tovább. Majd, ha már nem szeretnéd folytatni, mert érzed, hogy az egész így nincs rendben, veled is megcsinálja ugyan azt mint vele, és akkor meg azért fogsz fizetni, hogy feloldja azt. Majd mindig azt fogja mondani, hogy már csak egy kicsit kel fizetni és minden rendben lesz, de igazából soha nem lesz vége és elviszi az összes pénzed.
Ha magad akarod megcsinálni, az még veszélyesebb. Akkor majd azért fogsz fizetni, hogy valaki feloldja azt amit elrontottál magatokon.
Ha valaki ingyen megteszi neked, akkor is egy hamis érzelmű embert kapsz, aki soha nem szertett igazából, és erre rá is jöhet. (egy idő után úgy is rájön)
Hát számomra elgondolkodtó amit írtatok!(Vegyes)
És ez bűn? Az egyik barátnömnek is eszébe jutott a dologde ö csak azért akar egy férfit +babonázni mert pénze van és ha most jól tudom a fönöke is:S ez sem jó ötlet nem? ha csak azér akarja magához láncolnmi mert csak apénz kell neki!és esetleg avédelem amunkahelyén.
00:13
Hozzátenném azt, hogy nem mindig olyan drága a szerelmi kötés csináltatása. És a levételéről sem kell annyira sokat fizetni.
www.boszorkanyszovetseg.hu
7000 Ft-ért csinálják meg, és ugyanannyiért is veszik le.
Nem szabad.
Előttem már leírták hogy tényleg képes hatni és hogyan. De mindennek van ára. és tényleg visszahat.
Nem szabad sztrál szinten operálni saját érdekektől vezetve. Csodás világ, számos dolgot meg lehet tenni, de nem véletlen hogy nem születik mindenki nyitott harmadik szemmel pl. Az egy felsőbb világ, saját törvényekkel és renddel. Az átlag ember ebben a világban csak tapogatózik. Sötétben tevékenykedik olyan dolgokat mahinálva amihez jelen tudati szinten nincs joga, hoszen nincs tisztában a következményekkel, a hatásmechanizmussal. Ne érts félre kérlek, de sok itt az olyan kérdés hogy hogy lehet ezt, meg azt csinálni, miközben azt sem érti a kérdező mit jelenet a dolog amit kérdez. Ez persze nem baj, hiszen ezért jó ez a fórum :)
Ez olyan, mint amikor az első osztályban tanuljuk az összeadást és kivonást, de halljuk hogy létezikolyan hogy sokismeretlenes egyenlet és meg akarjuk oldani elsősként. Hiányzik hozzá soksok év tudás, tanulás, előképzettség. Aztán mikor oda jutunk mi az a sokismeretlenes egyenlet, akkor sem tudja mindenki megoldani. :)
Ilyen az ezoteria.
Röviden összefoglalva: ha elfogadsz egy tanácsot ne gondolkodj ilyenben, mert csak gondot okozol magadnak vele. Létrehozol egy egyoldalú kapcsolatot, kötést asztrál szinten, ami visszahat rád, továbbá duzzasztod a karmádat nem kicsit :)
Nekünk embereknek ehez nincs jogunk, akármennyire is elszomorító ez.
További szép napot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!