Ti elhiszitek a háttérsztorit az Eiffel 65-Blue c. számról?
Figyelt kérdés
Valaki tud valamilyen bizonyítékot erre, hogy valóban úgy történt ahogy azt mondják, vagy valóban csak kitaláció? Viszont ennyit hazudni meg mi értelme volna...
Mindenesetre nagyon jó fantáziája és komponálóképessége volt annak, aki ezt így kitalálta, feltéve ha tényleg kamu az egész.
Annak aki nem hallotta volna még:
2018. nov. 28. 16:23
12/21 anonim válasza:
kitalált történet. borzalmasan gagyi.
15/21 anonim válasza:
Pazlstreettől hallotam és a mai napom erre szenteltem. Nem is tudom de a sztori elég durva.
16/21 anonim válasza:
Kedves 6. Válaszoló!
Ha visszafelé játsszuk le, akkor az első sor az utolsó. Ebből következtetünk arra, hogy az utolsó sor lesz az első, úgy pedig kijön!
Nekem az a véleményem róla, hogy ha nem is igaz a teljes sztori, de van igazságalapja.
17/21 Macskaphasz válasza:
Szerintem igaz. Hárman koncerteztek, de utána csak ketten maradtak.
18/21 anonim válasza:
Alapjáraton én se hinném el, de meghallgattam a REFRÉNT, ismétlem CSAK A REFRÉNT okosok és tényleg hide the body eat the body. Szóval drágaságaim van benne igazság.
19/21 anonim válasza:
És hány embert ettél meg ennek hatására?
20/21 anonim válasza:
19-dik válaszoló. Még nem... De ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!