Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti elhiszitek a háttérsztorit...

Ti elhiszitek a háttérsztorit az Eiffel 65-Blue c. számról?

Figyelt kérdés

Valaki tud valamilyen bizonyítékot erre, hogy valóban úgy történt ahogy azt mondják, vagy valóban csak kitaláció? Viszont ennyit hazudni meg mi értelme volna...

Mindenesetre nagyon jó fantáziája és komponálóképessége volt annak, aki ezt így kitalálta, feltéve ha tényleg kamu az egész.

Annak aki nem hallotta volna még:

[link]

2018. nov. 28. 16:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Creepypasta = horror-fanfiction. A fanfiction pedig amatőr írók által kreált történet valamilyen rajongás tárgyáról (zenekar, híres ember, könyv, stb.). Egyik sem igaz, ezek mind fantázia szülte irományok egy tipikus műfajban.

[link]

2018. nov. 28. 16:48
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Kitaláció. Ennél még én is jobbakat szoktam kitalálni.
2018. nov. 28. 18:17
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

Soha nem hallottam, de elolvastam. Nem hiszem, hogy van olyan épeszű ember, aki ezt a sztorit beveszi. Sok creepypasta van, ami mögött egész hihető mese áll, de ez nem az.

Mintha egy 9 éves gyerek írta volna, akinek a kedvence a Vámpírnaplók meg az Alma együttes, és titokban megnézett egy 12-es karikás filmet este a tévében, közben meg túl sok kólát ivott.

Ennek az az értelme, hogy a poszt írója reklámozza a saját oldalát, mert elsőre mindenki rá fog kattintani, mert azt hiszik, hogy olvashatnak valami érdekeset.

A kérdésed alapján ez a saját oldalad és te magad írtad, csak a kutya nem nézi, ezért itt vagy kénytelen bevadászni néhány kattintást.

Jó fantázia? Ne röhögtess már. Olvastam már millió horror sztorit, igazakat meg kitaláltakat is, de ez egyszerűen csak szánalmas és nevetséges. Még egy óvodás sem venné be.

Arról nem is beszélve, hogy tele van fogalmazási és nyelvtani hibákkal. Ebből is látszik, hogy max. 12 éves lehetett, aki írta.

2018. nov. 28. 18:20
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
ennél nagyobb sz@rt régen olvastam
2018. nov. 28. 18:49
 5/21 anonim válasza:
39%
Nem vagy túl értelmes, mi?
2018. nov. 28. 18:53
 6/21 anonim ***** válasza:
63%

I'm blue da ba -> hide the body

Ez hogy jött ki? Már az első sor se passzol. Elméletileg vissza fele nagyon nem ez jön ki. De még nem is rímelnek. Ez barátom nem jött össze. Amúgy jó lett volna.

2018. nov. 28. 23:18
 7/21 anonim válasza:
76%
Nem hiszem el,hulyeseg.
2018. nov. 29. 15:40
 8/21 anonim válasza:
65%
Nem hiszem el...bár ha visszafele lejátszák, tényleg hide the body, eat the body jön ki...de ez nem jelent semmit
2018. nov. 29. 21:59
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. olyan történet, amit lesötétített hálószobákban mesélnek egymásnak gyertyafénynél a gyerekek a 7-ikes osztálykiránduláson.

Azon is lépjünk túl, hogy a cikk magyartalan, leginkább kissé átfésült Google translate fordításnak tűnik.

Nézzünk egy tényt az állításaiból, amit könnyedén vissza is lehet ellenőrizni, ellentétben az afrikai falvakban lefolytatott titkos szertartásokkal, amiket nem annyira.

Aszongya: "A gyilkossági arány megduplázódott Olaszországban abban az évben..."

1999-ről beszélünk, ugye?

Ebben az évben nem, hogy megduplázódott, de csökkent a gyilkosságok száma az előző évihez képest.

És mi a helyzet 2000-rel?

További csökkenés.

Szóval kamu.

Hogy ennyit hazudni mi értelme? Az, hogy az emberek elolvassák a kitalációd és utána beszéljenek róla, például az ilyen topikokban mint ez. Többségében nem fognak utánaolvasni az ezredfordulós olasz gyilkossági arányszámoknak, mert szeretnek borzongani. Pedig nem olyan bonyolult:

[link]

2018. nov. 30. 13:02
 10/21 anonim ***** válasza:
Durva sztori, bár nem hiszem, hogy igaz
2018. nov. 30. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!