Szeretnék átkot szórni egy személyre. Hogyan kezdjem?
Szeretni olyat könyyű, aki téged is szeret. És nem képtelenség. Bosszú bosszút szül. Aki kardot fog, kard által vész el. Könyebb megbocsátani, mint önmagadat ölni a bosszúval. A mágia pedig még veszedelmeseb dolog, de ha a bosszúd életednél is fontosabb, akkor szerződj a Sátánnal, és akkor a végén Istentől vagy a karmától veszedelmesen visszakapod. A Sátán is ugyanilyen, a bosszúja életénél is fontosabb...
Légy te jobb, légy te több, és bocsáss meg neki.
"Csak hát az a baj, hogy se nem vagyok Jézus Krisztus, e nem vagyok szent, hogy olyat szeressek, aki nekem ártott/fájdalmat okozott. Ez egyszerűen képtelenség."
Furcsa, nekem mégis megy? Hogyan? Úgy, hogy nem emlékeztetem magam folyton a régi sérelmekre, hanem a jó tulajdonságaikat keresem. Mert akarom keresni őket, nem alacsonyodom le a bosszúig. Lehet, hogy neked is meg kellene próbálnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!