Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretnék átkot szórni egy...

Szeretnék átkot szórni egy személyre. Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Kiérdemelte. :( Bárcsak ne így lenne...
2010. jún. 23. 18:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
de ennyi válasz után légyszi legalább írd már körül hogy mit ártott neked, mer már kíváncsivá tettél
2010. jún. 23. 22:13
 22/35 anonim ***** válasza:
Nem fogja. Ez jelenleg önsajnálat. A kommentelők közül kinek nem volt eddig része hasonló fájdalomban? Mégis túlélte mindenki. Azért nem tudod annyiban hagyni, mert a büszkeséged nem engedi. Ez a te problémád, nem jogosít fel az ártásra. Tegyél fel inkább egy olyan kérdést, hogy hogyan léphetnél túl, sokkal hasznosabb lenne neked.
2010. jún. 24. 02:03
 23/35 anonim ***** válasza:
89%
Én a nevelőapámat ki akartam nyírni,elátkozni,stb,aztán rájöttem,míg ezen filóztam,hogy nem szabad a rendbe belenyúlni,főleg azért sem,mert ki vagyok én,hogy szenvedéseket osztogassak?Aztán elvetettem a gondolataimat,mert éreztem,hogy a karma előbb-utóbb visszaadja azt neki,amit velünk tett,nem kell ezt saját magam miatt meggyorsítani,hogy abból még nekem is károm származzon.Most hirtelen több milliós tartozása van,és napról napra él,elég komoly betegségei lettek.Nem vagyok kárörvendő,néha még meg is sajnálom,de tudom,hogy megérdemli,mert gonosz!És köszönöm magamnak,hogy nem csináltam hülyeséget,mert abból nekem is károm származott volna,így meg nincs semmi bajom..a dolgok megváltoztak jó irányba.Talán az égiek dícsérete,hogy lássam helyesen döntöttem,hogy nem átkoztam el,és soha nem fogok átkot küldeni senkire,mert az rossz nekem is,és felborítanám a rendet,és most nem csak ő lenne beteg,hanem egyértelműen én sem lennék egészséges,sem pedig jó körülmények közt élő..A türelem rózsát terem,nem hülyeség..ne kívánj rosszat neki,ne átkozd el,s akkor fogja visszakapni amit tett,mikor te a legjobban sinen érzed magad..nálam így volt.Ne csinálj magadnak nagyobb bánatot,legalább ezt értsd meg!Kérlek,a te érdekedben!Hidd el,minden meg fog oldódni,és minden úgy lesz végül,akkor minek hát az átok?Az a buta,türelmetlen emberek játékszere!
2010. jún. 24. 09:58
 24/35 anonim ***** válasza:

Szeretni olyat könyyű, aki téged is szeret. És nem képtelenség. Bosszú bosszút szül. Aki kardot fog, kard által vész el. Könyebb megbocsátani, mint önmagadat ölni a bosszúval. A mágia pedig még veszedelmeseb dolog, de ha a bosszúd életednél is fontosabb, akkor szerződj a Sátánnal, és akkor a végén Istentől vagy a karmától veszedelmesen visszakapod. A Sátán is ugyanilyen, a bosszúja életénél is fontosabb...

Légy te jobb, légy te több, és bocsáss meg neki.

2010. jún. 24. 15:31
 25/35 anonim ***** válasza:
61%

"Csak hát az a baj, hogy se nem vagyok Jézus Krisztus, e nem vagyok szent, hogy olyat szeressek, aki nekem ártott/fájdalmat okozott. Ez egyszerűen képtelenség."

Furcsa, nekem mégis megy? Hogyan? Úgy, hogy nem emlékeztetem magam folyton a régi sérelmekre, hanem a jó tulajdonságaikat keresem. Mert akarom keresni őket, nem alacsonyodom le a bosszúig. Lehet, hogy neked is meg kellene próbálnod...

2010. jún. 24. 17:48
 26/35 anonim ***** válasza:
74%
A közömbösség sokkal jobb!
2010. jún. 24. 21:03
 27/35 anonim ***** válasza:
qurva egyszerü öcsém,ha ennyi gyüölet van benned az jó,mert igy tutti siker,azt ajánlom hogy szerezz egy vudu babát,de ez csak akkor fog hatni ha az illetö egy személyes tárgyát rátüzöd a babára,ez lehet egy ruha darabb,vagy köröm darabka is,de a hajszál lenne a legjobb..ha ez sikerül..tükkel szúrkálod miközben teljes gyülöleted a babára vetited,hatni fog mint a villámcsapás!!!!
2010. jún. 26. 15:51
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem szórok rá semmit. Annyit sem érdemel, hogy egyáltalán gondoljak rá. :) A közöny tényleg jobb fegyver. Köszi mindenkinek.
2010. jún. 26. 16:36
 29/35 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem képtelenség, hogy barátságos legyél hozzá. Lehet, egy kicsit bonyolult. Minden, ami történik velünk, arra való, hogy tanuljunk valamit belőle. Ez persze a valóságban nehezebb, mint itt leírni, de próbáld meg kagyalni, hogy mire tanít téged ez a szituáció. Ha sikerül rájönnöd, még örülni is fogsz, hogy valaki rámutatott arra a hibádra, amit ki kell javítanod magadban.
2010. jún. 26. 23:02
 30/35 anonim ***** válasza:
Én mindennek leszoktam a velem nagyon szemét embereket hordani,általában lesz valami bajuk,ha nagyon lehordom őket és emlegetem sokszor őket..:/
2010. jún. 28. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!