Szeretnék átkot szórni egy személyre. Hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Kiérdemelte. :( Bárcsak ne így lenne...2010. jún. 23. 18:52
1/35 anonim válasza:
ha megátkozod az visszaszáll rád
inkább öld meg
2/35 A kérdező kommentje:
De előtte fog rajta, aztán rajtam is? Így érted a visszaszállást?
A második ötletedet inkább nem fogadom meg. :)
2010. jún. 23. 19:01
3/35 anonim válasza:
ha nem hisz benne, rajta nem fog fogni.
és egyébként így is visszahull a fejedre, ha volt hatása, ha nem.
4/35 anonim válasza:
Sehogy, az ostobaság átka már eleve rajtad van, minek akarsz még többet ártani magadnak? Attól, hogy te eldöntöd, hogy valaki szenvedést érdemel, az még nem jelent semmit. Ne foglalkozz ilyenekkel!
5/35 anonim válasza:
Szerintem tanuld meg a wung sut amit yip man nagy mestert tanított és tet híresé utána oda mész hozzá pif paf és anyi is neki :DDD yip man a példaképem .
6/35 A kérdező kommentje:
Kegyetlen, gonosz ember nem érdemel boldog életet. :(
2010. jún. 23. 19:28
7/35 anonim válasza:
Szerintem ne átkozd meg, de híreszteld azt, hogy megátkoztad, hogy berezeljen mikor eljut hozzá a hír. :)
Így nincs, ami visszaszáljon rád :D
8/35 anonim válasza:
Ne haragudj, nem ismerem az illetőt, ellenem is sok minden rosszat elkövettek már, de én mégsem átkoztam meg őket. Tudom, hogy van Valaki, aki megteszi majdan helyettem, hogy előveszi. Nem a te dolgod, hogy ítélkezz! "Ne ítélj, hogy ne ítéltessél!"
9/35 anonim válasza:
Megértelek, de hidd el nem érdemes ilyen emberrel egy percet is foglalkozni. Nyugi, majd az élet visszadaja neki a gonoszságait! Neked nem kell erről külön gondoskodni :)
10/35 A kérdező kommentje:
Semmi nem garantálja nekem, hogy szenvedni fog, pedig én azt szeretném. Tiszta szívből. Nézzen le, aki akar, de bárki megérezheti életében ezt a fajta gyűlöletet. Bárcsak ne érezném...
2010. jún. 23. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!