Még mindig félek a sötétben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem normális hogy 22 évesen még mindig félek egyedül, sötétben. Ha nincs velem valaki, vagy nem ég legalább egy villany, nem tudok aludni. Hiszek én a szellemekben is. Azok állnak a 2. helyen a félelemlistámon a sötétség után :). És attól is nagyon parázok. Ha el is alszom (mindegy h van e ott valaki vagy nincs) az estek 90%-ban rémálmaim vannak... elég durvák... Az egyik ismerősöm fehér mágiával foglalkozik, szóval bármilyen őrült megoldás érdekelne, vele csak megoldom! :D Előre is nagyon köszönöm!2010. jún. 16. 15:36
21/23 anonim válasza:
Ülj le szépen, egyenes gerinc, lazaság, szépen lassan lélegezz, és nyugodj meg, koncentrálj arra hogy nyugodt vagy, és nem félsz. Ne legyen benned fél-elem. Csak légzésedre figyelj, így tölts el egy párszor 10-20 percet naponta, aztán jóság lesz. A szellemektől nem kell parázni, azok csak szellemek, az egy másik sík, a fizikaiba közvetlen módon nincs beleszólásuk.
23/23 anonim válasza:
hát én 10-éves vagyok :) és én persze hogy félek d enagyon vannak szellemek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!