Még mindig félek a sötétben, mit tegyek?
Én is félek, 36 éves vagyok!
Állítólag (pszichológus mondta) gyerek vagy csecsemőkoromban ijesztgettek sötétséggel vagy büntetésből beraktak a sötétbe nevelő jelleggel. Nem lehet tudni, a szülők nem fogják már elárulni nekem.
Elvileg nem múlik el soha a félelem.
A szellemekben én is hiszek, sajnos minden jel arra mutat, hogy vannak.
Szia,
szerintem ehhez pszichologus kene, valami gyerek- vagy csecsemokori trauma miatt lehet a felelmed.
En is felek, remalmaim vannak a sotetben. Szerintem azert, mert klausztrofobiam van, a teljes sotetsegben ugyanolyan panikrohamom van, mint a bezart helyeken. Farfekvessel szulettem es meg is akadtam a szulocsatornaban, szerintem nekem ez lehet az oka a klausztrofobianak. Te nem erzed veletlenul rosszul magad a bezartsagban? Ilyen emlekre, mint ami nekem okozza ezt nem lehet emlekezni, megis kihat az eletunkre. Persze klausztrofobia nelkul is felhetsz a sotetben, akkor lehet, hogy valami sotetseghez kapcsolatos trauma okozza ezt. Az a baj, hogy hiaba kerdezed ilyenkor a szuleidet, lehet, hogy ok nem is gondolnak, hogy valamit te traumakent eltel meg, mert egy felnottnek ez nem lenne az, de gyerekaggyal nagyon is. Szoval egy latogatas egy pszichologusnal mindenkepp megerne szerintem.
A szellemekkel kapcsolatosan, en nem hiszek bennuk, de kb 10-12 eves koromban hittem, rettegtem is toluk, aztan rajottem, hogy logikatlan az egesz, szellemek nem letezhetnek, azota erdekes mod semmi olyasmi nem tortent velem, ami szellemekkel osszekotheto lenne es ne is felek. Elotte pedig mindennaposak voltak ezek a jelensegek, de gyanitom, hogy csak azert, mert mindent hajlamos voltam rajuk fogni, es mar sajnos nem is tudok visszaemlekezni arra, hogy mi tortent pontosan, hogy megmagyarazzam. Persze ha te hiszel az ilyesmiben akkor megkerheted a fehermagiaval foglalkozo ismerosodet, hogy tisztitsa ki a lakasod, az biztosan megnyugtatna, ha maskepp nem, akkor mint egy placebo:)
Ez lelkibetegség. Kezelni kell!
Változtass szemléletet, ne bűnözz, stb...
Szellemek nincsenek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!