Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Még mindig félek a sötétben,...

Még mindig félek a sötétben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem normális hogy 22 évesen még mindig félek egyedül, sötétben. Ha nincs velem valaki, vagy nem ég legalább egy villany, nem tudok aludni. Hiszek én a szellemekben is. Azok állnak a 2. helyen a félelemlistámon a sötétség után :). És attól is nagyon parázok. Ha el is alszom (mindegy h van e ott valaki vagy nincs) az estek 90%-ban rémálmaim vannak... elég durvák... Az egyik ismerősöm fehér mágiával foglalkozik, szóval bármilyen őrült megoldás érdekelne, vele csak megoldom! :D Előre is nagyon köszönöm!
2010. jún. 16. 15:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Kivel találkoztál?
2010. jún. 16. 16:34
 12/23 anonim ***** válasza:
11%
Igen, gyerünk, mi volt?
2010. jún. 16. 16:37
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg szerezz be egy gyenge fényű lámpát,ami nem zavar az alvásban de biztonságot ad,mert mégsem vagy teljesen sötétben.Lávalámpa vagy sólámpa mellett egész jól el lehet aludni.Vagy csendben szóljon valami kellemes zene.Egy idő után rájössz,hogy semmi baj nem ér,akkor sem ha egyedül vagy ,megszokod.
2010. jún. 16. 16:40
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Én is félek, 36 éves vagyok!

Állítólag (pszichológus mondta) gyerek vagy csecsemőkoromban ijesztgettek sötétséggel vagy büntetésből beraktak a sötétbe nevelő jelleggel. Nem lehet tudni, a szülők nem fogják már elárulni nekem.

Elvileg nem múlik el soha a félelem.

A szellemekben én is hiszek, sajnos minden jel arra mutat, hogy vannak.

2010. jún. 16. 17:02
 15/23 anonim ***** válasza:
én is félek(18 vagyok) pedig tudom hogy nincs mitől, de mégis. szerintem orvos kéne ehez...
2010. jún. 16. 18:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia,

szerintem ehhez pszichologus kene, valami gyerek- vagy csecsemokori trauma miatt lehet a felelmed.

En is felek, remalmaim vannak a sotetben. Szerintem azert, mert klausztrofobiam van, a teljes sotetsegben ugyanolyan panikrohamom van, mint a bezart helyeken. Farfekvessel szulettem es meg is akadtam a szulocsatornaban, szerintem nekem ez lehet az oka a klausztrofobianak. Te nem erzed veletlenul rosszul magad a bezartsagban? Ilyen emlekre, mint ami nekem okozza ezt nem lehet emlekezni, megis kihat az eletunkre. Persze klausztrofobia nelkul is felhetsz a sotetben, akkor lehet, hogy valami sotetseghez kapcsolatos trauma okozza ezt. Az a baj, hogy hiaba kerdezed ilyenkor a szuleidet, lehet, hogy ok nem is gondolnak, hogy valamit te traumakent eltel meg, mert egy felnottnek ez nem lenne az, de gyerekaggyal nagyon is. Szoval egy latogatas egy pszichologusnal mindenkepp megerne szerintem.

A szellemekkel kapcsolatosan, en nem hiszek bennuk, de kb 10-12 eves koromban hittem, rettegtem is toluk, aztan rajottem, hogy logikatlan az egesz, szellemek nem letezhetnek, azota erdekes mod semmi olyasmi nem tortent velem, ami szellemekkel osszekotheto lenne es ne is felek. Elotte pedig mindennaposak voltak ezek a jelensegek, de gyanitom, hogy csak azert, mert mindent hajlamos voltam rajuk fogni, es mar sajnos nem is tudok visszaemlekezni arra, hogy mi tortent pontosan, hogy megmagyarazzam. Persze ha te hiszel az ilyesmiben akkor megkerheted a fehermagiaval foglalkozo ismerosodet, hogy tisztitsa ki a lakasod, az biztosan megnyugtatna, ha maskepp nem, akkor mint egy placebo:)

2010. jún. 16. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szellemekben szóval nálunk egy ideje van egy olyan aki nem éppen békés szellem,de azt szoktam csinálni h fehér gyertyát égetek és pár hétig jó minden.Én amúgy ha félek akkor elkezdek valamin elképzelni,pl. h veszek valamit amit nagyon szeretnék:P
2010. jún. 16. 19:53
 18/23 Salx Narval ***** válasza:
Félni csak az emberektől kell, azok ellen viszont lehet védekezni egy jó zárral, riasztóval.Az ösztönszerű félelem ellen, érdemes égve hagyni egy kis fogyasztású ledlámpát, ill tartani egy kutyát, ha megengedheted magadnak.
2010. jún. 17. 05:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudatalattit nehéz meggyözni az ellenkezöjéröl!!
2010. jún. 18. 18:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez lelkibetegség. Kezelni kell!

Változtass szemléletet, ne bűnözz, stb...

Szellemek nincsenek!!!!!!

2010. jún. 30. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!