Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Quija tábláról rajtam maradt...

Quija tábláról rajtam maradt szellem?

Figyelt kérdés
quija tábláról rajtam maradt szellemet h tudom vissza küldeni?mert lelkiismeret furdalásom van ha pl jószellem miattamszendved ha rossz akkor meg semmi kedvem magammal cipelni egy életen át
2010. jún. 9. 20:49
1 2
 11/14 anonim válasza:

Próbáld meg ezt:

[link]

2010. jún. 14. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Húzd le az alsógatyád táncolj fél lábon a kertben, de szigorúan esőben. 15 perc múlva ülj le csukd be a szemed és nézd az eget. Amikor látod, hogy rádesik egy viziló ne ugorj el alóla hanem hagyd hogy rádessen. Nyisd meg a kerticsapot és ezzel a szellem már távozott is.
2010. jún. 14. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Először is, feltételezem nem értessz a táblához. A tábla nem játék, ha rosszul csinálsz valamit, meg is halhatsz! Másodszorra pedig próbáld ki, hogy egy sima fehér viaszos mécsest meggyújtassz valahol a házban, lehetőleg este. Semmiképp se fújd el! Elvileg ennek tisztító hatásúnak kéne lennie. Nekem be szokott válni, érdeklődési körömnél fogva sokszor használok ilyen tárgyakat, de előfodrul, hogy szimplán bevonzom magamnak a kóbor entitásokat. Ha ez nem válna be, szenteltesd fel a házat, küldd el melegebb éghajlatra az entitást mikor érzékeled jelenlétét. Ha nagyon bátorvagy, egy hangfelvételt készíts, hátha sikerül egy EVP felvétel, ami ha sikerül, örülnék ha valamilyen módon megosztanád velem :) Ha ezek nem válnának be, fordulj egy ottani megbízható szakemberhez, ő remélhetőleg tudni fogja, hogy mit hoztál át az asztrálvilágból, és hogy mit kell ellene tenned. Egyébként ha ügyes vagy, a táblával földönkívüliekkel is tudsz kommunikálni.
2010. júl. 11. 01:14
 14/14 anonim ***** válasza:
ez már szinte beteges...
2010. júl. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!