Quija tábláról rajtam maradt szellem?
Figyelt kérdés
quija tábláról rajtam maradt szellemet h tudom vissza küldeni?mert lelkiismeret furdalásom van ha pl jószellem miattamszendved ha rossz akkor meg semmi kedvem magammal cipelni egy életen át2010. jún. 9. 20:49
1/14 anonim válasza:
Rajtam egy STOP tábláról maradt :s sajnos nem tudunk vele mit csinálni...
2/14 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval, sajnos vannak ilyen dolgok. milyen rossz neked, h egy szellemet kell cipelned:| én általában kiengedem őket, sztem tedd te is ezt:D csak ne társaságban, ott sokan megijednek tőlleXD
3/14 anonim válasza:
Olts le minden villanyt, gyújts egy gyertyát, menj egy tükörhöz és mondd ezt: "pikk dáma, pikk dáma, pikk dáma"
4/14 anonim válasza:
Hidd el, ha ott van az a szellem, akkornagyon is jól érzi magát rajtad. Max neked lesznek pl. egészségügyi problémáid.
5/14 anonim válasza:
nem tudlak sajnálni..ezer és ezer ember hangoztatja,hogy szellemet ídézni veszélyes,erre te csakazért is megteszed..ez nem játék!Kinyitottál egy kaput,mint egy zsilip,árad a víz...
6/14 anonim válasza:
Vedd fel a Szentlélek ajándékait.
7/14 anonim válasza:
MENJ EL MISKOLCRA PAPP SÁNDORNÉ JÚLIÁHOZ !!!
Rólam is ő szedte le a szellemet vagy nem is tudom micsodát (aki 3 évig élősködött rajtam) + utána később még 1 rontást is leszedett rólam.Lehet hülyének nézni + amit akartok,leszarom,akkor is ez van xD
9/14 anonim válasza:
A kérdezőnek írtam,nem neked...^^
10/14 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__9.. itt van az előzmény ha esetleg valakit érdekel
hát eléggé megbántam:S
2010. jún. 10. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!