Miért lettél boszorkány, mágus?
Figyelt kérdés
Én a balkéz ösvényét járom és érdekelne a wikkák, boszorkányok, okkultisták,sátánisták, stb motívációi. Tehát miért is?2018. febr. 17. 10:45
12/18 A kérdező kommentje:
Én is :) Komolytalan banda
2018. febr. 18. 23:57
13/18 anonim válasza:
Nem tudom, de most szívem szerint téged mosz elvarázsolnálak íIsten f4sza mögé.
14/18 A kérdező kommentje:
Komoly válasz? :)
2018. febr. 19. 17:56
15/18 anonim válasza:
Mert mindig is azt gondoltam, hogyha ilyesmi létezik, akkor hülye lennék nem beleásni magam. Hát egyszer csak bebizonyosodott nekem, hogy létezik.
17/18 VPeter90 válasza:
Kiskoromban véletlenül átestem az első próbán, ezután belecsöppentem. Érdekelt. KItanultam. Amugyis a lélekciklusom utolsó életénél járok, szval ha nem akarok törlődni a létezésből (ami igazából nem érdekel) muszály volt elérnem 1 szintet. A szin viszont nem is érdekel, egyszerűen csak jól éreztem magam tanulás közbe. a Régiektől sokat lehet tanulni, megnézhettem más fajokat akik már kihatak, tanulhattam tőlük (az 1ik az őrszellemem is lett) Szval midnent összevetve azt merem mondani hogy a sors adott nekem 1 célt, én elértem azt és most várok az újabb lehetőségre hogy a tudásom bővítsem.
18/18 anonim válasza:
Előző hozzászóló válasza jó válasz.
Magamról:
én egy nagyon egyszerű kis tanuló vagyok és azért foglalkozom ezekkel a dolgokkal, mert érzem és tudom, hogy a mundán-profán dolgok (létezési mód) nem képes kielégíteni. Ezért keresem és építem a kapcsolatot...és annyit mondhatok: gyönyörű, mikor a csoda feltárul...csodálatos megérteni a létezést, feltárni a titkokat és gyönyörködni a szépségben, a bölcsességben és az értelemben, ami a struktúra mögött van.
Most is érzem belül, ahogy írom mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!