Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Becsaptak vagy tényleg volt...

Becsaptak vagy tényleg volt bene igazsság? Egy esetleges ember akki tényleg sátánista jó lenne ha elmagyarázná.

Figyelt kérdés
16/F(Sose volt a heljes irás erősségem) Na arról lene a szó.Hogy volt egy fiú,(Barátom)akki eléggé gonosz teremtény. Nem a vallása miatt hanem a viselkedése gögös irigy tolvaj stb és ugye idősebb is nálam 1,5ével.Na ez mindegy.Sátánista volt ő azt valta magáról egy darabig ahogy vettem észre rajta félte is a természet felettit.Tanitot egy két dolgot allapvető mágiáról.Ez csak a teteje.Utána kért minett volt még pár ember is akit érdekelte de én voltam a leggérdekelteb,Egyik nap azt mondta szeretne Démont idézni Oké bele egyeztünkmeg minden de én utolsó pilanatbann kiléptem az egészből ők el mentek a dolgukra a barátomal én felháborodottam mentem haza .teltek a hetek sőt honapok.Haverkodtunk Éltük éldekéltünk persze ő csak mondta tanitotta a természet felettire és egyszer azt mondta hogy csak azért akkart démond idézno hogy megváltsa magát és hogy az én lekem jól jött volna vagy a barátom é is akkor eset le a tantusz mert az idézésbe nem ment belle a barátom igy hát tanitott engemet csábitot a mágia felé mivel hogy ha tanitja a magiát megválthatja magát.Ő ezt mondta.Miután ezt elmondta nekem azt modta hogy a csirát helhelyezte bennem amely majd nagyra nő.Én ezt nem értem.Elttelt egy hét és jön hogy megkapta a megváltás és köszöni ,többet egy szót se a mágiáról. Ekkor én lepödttem meg hogy csak kihasznált.Pedigg ekkor voltam a csucson az érdeklödésbe.Utána valatam nem szólt egy szót se.Esze vesztünk nem ez felett. Volt egy honapos szünett és erősen megijedtem mivel hogy megdtudtam hogy csak viccelt vicc volt az egész :Volt egy beretvával vágot csilag a combjába és egy farkába harapó sárkány a csuklóján csak elmondom.ekkor azt modtam hogy miért féll anyira egy egy tárgytól babától Mert kimodtam a nevét és különféle dolgoktól Azt mondta hogy lárja a démonokatt tudja hogy az előző életébena reneszánszban élt és aval vicelődöt hogy az a baba aludjón velem .Ja és rázot a hideg mikkor ilyenekről volt szó akkár egy bármi csak a puszta beszédétől rázott a hideg,Elhittete hogy ő a mesterem stb Ha tényleg igaz akkor életveszélybe voltam és csak az isteni hittem mentett meg ?

2018. febr. 9. 16:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne szégyeld magad semmiért. Inkább az olyanoknak kéne szégyelniük magukat,akik lenézik a határon túli magyarokat. A kérdésedre válaszolva meg lehetséges,de nem biztos hogy a hited mentett meg. Írj privát üzenetet,én szivesen segítek a témában
2018. febr. 10. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nem sátánista (legalább is nem a ma elterjedt LaVey féle) ez egy ördögimádó annak is elég hülye, dzsudzsuzott egy sort hogy lélek megváltás meg démon meg kisf...om és olyan úúúú de darknak érzi most magát, nyugodj meg semmi nem fog történni veled, ez egy idióta
2018. febr. 10. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy meg aki fikázza a kérdezőt, írjon már le egy ekkora szöveget fejből angolul aztán elküldöm brit haveromnak hogy szőrszálhasogasson.
2018. febr. 10. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!