Melyik tud többet a boszorkány vagy a mágus? Melyik magasabb rangú?
Igazából nekem nincsen sok ismeretem ezekről. Nagyon sokban hasonlónak tartom őket, de mégsem ugyanaz hisz más a nevük.
A boszorkány csak nő lehet, aki legtöbbszőr magányos. Igazából ők autódidakta mágusok számomra az jött le.
A mágusok inkább egy olyan közös szakma, mint a tudós. Sokan művelik és van kommunikáció egymás közt. A Harry Potterben is oktatták a mágusokat a többi mágus, de ezt olvasni a legendákban is. Olyan mintha a Mágus lenne az akadémikus tudós, míga a boszorkány pedig az outsider. Pl Marx György lenne a mágus, Egely György pedig a boszorkány az analógia kapcsán. Furcsa, hogy a boszorkányok mindíg nők. Ők nem képesek egymással kooperálni ?
Utolsó egész jó válasz.
Tehát:
a boszorkány sokkal kevéssé képzett és képes, mint egy valódi mágus.
Boszorkány lehet férfi is, például a széfer jecírások.
A Mágus a létezésben elérhető legmagasabb fokozat. Nagyon sokat kell tenni érte és elsősorban persze születni kell erre ... mint mindenre.
A létezés úgy, ahogy van, mágia... és úgy, ahogy van mágikus természetű. A csoda mindig mágia, tehát minden csoda mögött tudás van. (azt hiszem, egyedül vagyok ebben az országban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!