Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok ezekről sátánisták?

Mit gondoltok ezekről sátánisták?

2018. jan. 8. 09:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hányszor kell még felvilágosítást adni? #20! A Spirits of Eridu, Joy of Satan szektáját képviseli! Onnan vannak a fordítások. Ugyanolyan szekta, mint a többi, csak annyi különbséggel, hogy az interneten gyűjtik a híveiket. Meditációval erőt nyerni a sátántól? Az egész csak rassz körül van építve. Joy of Satan nevű oldal ellenségként említi meg a zsidót és a keresztényt. Rituálék? Hányotoknak sikerült már a pirokinézis? Na hányotoknak? És a telekinézis? Na? Merthogy a Sátánbától ilyen erőket kaptok. Nem kínoztok állatot, mert ez van a PDF-ben leírava? A spirituális sátánizmus nem egy vallás! Okkult, ha nem sikerül elérni kívánt hatásokat se a pirokinézis, se a telekinézis, se csakrákat nyitogatni. Mit csinál az okkultista? Másik után néz! Mondom ez még nem olyan veszélyes, max rassz leszel tőle és gyűlölködő. #19 Lőd ki magadat az Űrbe! B)
2018. jan. 8. 19:06
 22/29 anonim ***** válasza:

Várjál : védtelen állatkákat [link]

Ezt be is vallják. Mi az amit nem ? :XD [link]

csak ennyit [link]

2018. jan. 8. 20:19
 23/29 A kérdező kommentje:
#22 Ők viccből kínoznak macskát. Tiltja a vallásuk, hogy állatokat kínoznak. De kérem szépen, tessék szétnézni külföldi oldalakon, hogy miket írogatnak a Joy of Satan fórumozók. Bűnözők találkája. Nem véletlen, hogy a Spirits of Eridu-nak a Bibliátoknak nincs fórum részlege. Voltatok fent, amikor volt? Pszicho volt mind! Az egész egy külföldi szekta, ami nálunk is eljutott! Nem tudom, hogy mennyire tudatosul ez bennetek. Nem sokban különböztek azok, akik az általam linkelt cikkekben szerepelnek. Egyre mélyebbre, mélyebbre, mélyebbre jutottak a sátánizmusban!
2018. jan. 8. 20:56
 24/29 Bálint0901 válasza:
duurva
2018. jan. 8. 21:17
 25/29 anonim válasza:
100%
Durván eszement vagy haver, szerintem kapcsold ki a netet egy hétre, aztán kezdj valamit magaddal, nevetséges, hogy osztod az észt valamiről, amiről semmit sem tudsz. :)
2018. jan. 8. 22:09
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Senki nem gyűjt híveket. Bűnözők találkája. Igen, végülis én is bűnöző vagyok. Bevallom neked legnagyobb bűnömet. 10 éve tököt és gyümölcsöt loptam a szomszéd földjéről.

Nekem speciel vannak lovaim, kutyám, és a legnagyobb kínzásom abból áll, hogy mérgesen nézek rájuk.

És a telekinézis, meg a pirokinézis? Na, na, na?

Hát én ott még nem tartok, de a csakráimat szépen nyitogatom egymás után.

Kielégítő a válaszom?

2018. jan. 8. 22:54
 27/29 anonim ***** válasza:

foglalkozok a telekinézisel.

de nagyon ugy néz ki, hogy te nagyon sokat foglalkozol a Sátánizmussal.Talán te is megcsináltad a beavatást?

Szerintem megcsináltad és csalódtál.

Azért kritizálod agyba föbe a Sátánistákat és azért keresel meg mindent, hogy támadd a Sátánizmust.

Én a leglegleg aljáról kezdtem. Sokat fejlödtem rövid idö alatt. Sok munka kell bele. Nem h csak megcsinálod a beavatást s VÁRSZ A CSODÁRA!!!

Szánalmas ha valaki azért akar Sátánista lenni, hogy telekinézisezzen s pirokinézisezzen.

Egyébként kicsit mozgatok egy gömböcöt és egyszer majdnem eloltottam egy gyertyát ha érdekel te szánalmas alak.

2018. jan. 9. 11:31
 28/29 Missi_Key ***** válasza:
Nyuszi, ketesztény büntett annyi van, hogy ha elkezdeném neked mindet belinkelgetni itt öregednék meg....
2018. jan. 9. 12:58
 29/29 anonim válasza:

Az a helyzet, hogy a sátánizmusnak iszonyatosan sok formája van.

Az eredeti Sátánizmus túl nagy veszélyt jelentett a Népek Pusztítóinak, ezért ugyanazt a taktikát csinálták, amit mindig is. Vagyis saját maguk kitalálták a saját embereik által a nekik megfelelő ideológiákat és azokat összekeverték az eredetivel. Jelen esetben pl kis millió fajta sátánizmust kitaláltak, hogy azokat hirdessék mint igazi sátánizmus, és azokkal tereljék el az emberek figyelmét (pl a lavey sátánizmus is ilyen, mely kitalálójának nemzetisége után érdemes utánanézni). Pl ezek az idióta butitó metálos drogos semmirekellő suhancokat is Ők pénzelik és népszerűsítik, hogy ezzel végleg lejárassák a Sátánizmust a normális emberek szemében.

2018. jan. 20. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!