Mit gondoltok ezekről sátánisták?
Kedves kérdező
Senki nem gyűjt híveket. Bűnözők találkája. Igen, végülis én is bűnöző vagyok. Bevallom neked legnagyobb bűnömet. 10 éve tököt és gyümölcsöt loptam a szomszéd földjéről.
Nekem speciel vannak lovaim, kutyám, és a legnagyobb kínzásom abból áll, hogy mérgesen nézek rájuk.
És a telekinézis, meg a pirokinézis? Na, na, na?
Hát én ott még nem tartok, de a csakráimat szépen nyitogatom egymás után.
Kielégítő a válaszom?
foglalkozok a telekinézisel.
de nagyon ugy néz ki, hogy te nagyon sokat foglalkozol a Sátánizmussal.Talán te is megcsináltad a beavatást?
Szerintem megcsináltad és csalódtál.
Azért kritizálod agyba föbe a Sátánistákat és azért keresel meg mindent, hogy támadd a Sátánizmust.
Én a leglegleg aljáról kezdtem. Sokat fejlödtem rövid idö alatt. Sok munka kell bele. Nem h csak megcsinálod a beavatást s VÁRSZ A CSODÁRA!!!
Szánalmas ha valaki azért akar Sátánista lenni, hogy telekinézisezzen s pirokinézisezzen.
Egyébként kicsit mozgatok egy gömböcöt és egyszer majdnem eloltottam egy gyertyát ha érdekel te szánalmas alak.
Az a helyzet, hogy a sátánizmusnak iszonyatosan sok formája van.
Az eredeti Sátánizmus túl nagy veszélyt jelentett a Népek Pusztítóinak, ezért ugyanazt a taktikát csinálták, amit mindig is. Vagyis saját maguk kitalálták a saját embereik által a nekik megfelelő ideológiákat és azokat összekeverték az eredetivel. Jelen esetben pl kis millió fajta sátánizmust kitaláltak, hogy azokat hirdessék mint igazi sátánizmus, és azokkal tereljék el az emberek figyelmét (pl a lavey sátánizmus is ilyen, mely kitalálójának nemzetisége után érdemes utánanézni). Pl ezek az idióta butitó metálos drogos semmirekellő suhancokat is Ők pénzelik és népszerűsítik, hogy ezzel végleg lejárassák a Sátánizmust a normális emberek szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!