A sátánisták olyanok, mint a Sithek?
Én sátánista vagyok, de sose vagyok frusztrált, se dühös.
Meg ez teljesen hülyeség xd lehet éppen rossz napjuk volt, vagy zárkózottak stb. Ennyi erővel akár az is lehet frusztrált és dühös, aki nem sátánista. Ennek a viselkedésnek semmi köze a sátánizmushoz.
Nem. Mindössze nem fojtjuk el az érzéseinket. A kereszténység kiírtotta a népünket, lerombolta templomainkat, rabszolgasorban tartja az emberek nagy részét, bemocskolták Isteneinket, és akkor még az ezt irányító zsidókról, meg az önrobbantgató muzulmánokról nem is beszéltem(írtam). Csoda, ha dühösek vagyunk?
Sokkal inkább a jedikhez hasonlítunk. Egy ősi, nagyhatalmú nép, akik nagyrészét kiírtották, és mindig az igazságért küzdenek.
Én katolikus vagyok és semmi bajom a sátánistákkal. Ők hisznek valamiben,Én hiszek valamiben,de amíg nem kezdenek gyűlölködni én sem.
Hozzáteszem a többi vallásról is ez a véleményem.
Komolyra fordítva kék malacka:
A sátánizmus a természetet tiszteli. A földet.
A kamu feketében járós ördögimádók nem sátánisták hanem a sátánizmus eltüntetői. Ellenszenvkeltők.
#8 Milyen természetet?
#9 Annyira idegesítő lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!