Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták olyanok, mint a...

A sátánisták olyanok, mint a Sithek?

Figyelt kérdés
Akárhánnyal beszéltem eddig mindegyik olyan frusztrált és dühösnek látszott, hogy már nekem volt kellemetlen. Meg aztán van nekik az a vallásgyűlölet, amit igazán nem értek egyik oldal részéről se. Minek foglalkozik egyik a másikkal, nem értem. Kb. Olyan, mintha egy Star Wars filmet néznék.
2017. dec. 22. 16:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%

Én sátánista vagyok, de sose vagyok frusztrált, se dühös.

Meg ez teljesen hülyeség xd lehet éppen rossz napjuk volt, vagy zárkózottak stb. Ennyi erővel akár az is lehet frusztrált és dühös, aki nem sátánista. Ennek a viselkedésnek semmi köze a sátánizmushoz.

2017. dec. 22. 16:30
 2/20 anonim ***** válasza:
39%

Nem. Mindössze nem fojtjuk el az érzéseinket. A kereszténység kiírtotta a népünket, lerombolta templomainkat, rabszolgasorban tartja az emberek nagy részét, bemocskolták Isteneinket, és akkor még az ezt irányító zsidókról, meg az önrobbantgató muzulmánokról nem is beszéltem(írtam). Csoda, ha dühösek vagyunk?

Sokkal inkább a jedikhez hasonlítunk. Egy ősi, nagyhatalmú nép, akik nagyrészét kiírtották, és mindig az igazságért küzdenek.

2017. dec. 22. 16:33
 3/20 anonim ***** válasza:
*ha néha dühösek vagyunk
2017. dec. 22. 16:34
 4/20 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudom mit gondoljak... Ha nyelvükön beszélsz normálisan viselkednek, de merj egy rossz szót is szólni vagy egy-két megjegyzést tenni a sátánizmusra, légyszívesbben ott helyben kitépnék a szíved és a disznók elé dobnák! Olyan frusztrált hangulatban kerülnek, mintha megjött volna a havijuk. Akárhány oldalt nyitottam meg mindegyik bejegyzésnél csak a vallásellenesség sugárzik. Engem nem érint a vallás vagy a sátánizmus, hogy bármelyik oldalra is álljak, viszont mindkettő részéről árad a gyűlölet egymás iránt.
2017. dec. 22. 17:16
 5/20 anonim válasza:
9%

Én katolikus vagyok és semmi bajom a sátánistákkal. Ők hisznek valamiben,Én hiszek valamiben,de amíg nem kezdenek gyűlölködni én sem.

Hozzáteszem a többi vallásról is ez a véleményem.

2017. dec. 22. 17:27
 6/20 A kérdező kommentje:
#5 Biztos Jedi vagy! Mondjuk mélységei vannak mindkét oldalaknak. Minél mélyebbre ásnnak annál nagyobb a gyűlölet egymás iránt.
2017. dec. 22. 17:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Néd má egy beszélő hal!
2017. dec. 22. 17:54
 8/20 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva kék malacka:

A sátánizmus a természetet tiszteli. A földet.

A kamu feketében járós ördögimádók nem sátánisták hanem a sátánizmus eltüntetői. Ellenszenvkeltők.

2017. dec. 22. 17:57
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha te szólnál hozzám énis ideges lennék,pedig nem vagyok sátánista.
2017. dec. 22. 18:18
 10/20 A kérdező kommentje:

#8 Milyen természetet?

#9 Annyira idegesítő lennék?

2017. dec. 22. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!