A sátánisták olyanok, mint a Sithek?
A sátánizmus a meg nem emésztett életfájdalomból alakult ki. A sátánistáknak van egy vagy veleszületett vagy pedig szerzett fogyatékosságuk illetve olyan trágédia sorscsapás érte őket, amit nem tudtak lelkileg feldolgozni. Nem értik, hogy a teremtő hogyan okozhatta ezt velük, csak istent okolják érte. Ebben a hatalmas fájdalomban, ami lehet egy félresikerült párkapcsolat is azt akarják, hogy mindenki osztozzon velük a fájdalmukban, ezért átkozódnak meg kitalált természetfeletti lényekhez (démonok,ördögök,sátánok) fohászkodnak segítségért, mert maguk egyedül képtelenek megoldani a problémáikat.
A sátánistáknak jól látod és nem véletlen van egy világfájdalmuk, ebből ered a frusztráció, persze nem ismerik el, nem is érzik, hogy frusztráltak lennének.
A sátánizmus a kereszténység antivallása. A sátánisták nem a jóban, hanem a rosszban hisznek, azt akarják, hogy sátán mindenkinek okozzon fájdalmat, hogy midenki osztozzon velük a fájdalmukban. Nagy különbség : Míg a kereszténység mindenkinek pozitív dolgot ad, még az ellenségnek is (dobd vissza kenyéerrel) és imával akarják megoldani a problémáik, addig a sátánisták gonosz átokkal, álszent praktikákkal, beteg rituálékkel, szerelem mágia stb akarják elérni a céljuk másoknak rosszat téve
Vannak persze fiatal gyerekek, akik félénkek és azzal kompenzálják a gyengeségük, hogy erősnek akarnak látszani, ezek a divatsátánisták, majd kinövik.
Az előző egy kiugrott exsátánista tag lehet hogy ennyire pontosan tudja :)
Azt nem tudom hogy a Sitheknek mennyire megfeleltethetők mert úgy tudom hogy se a Jedik se a Sithek nem hisznek semmilyen istenben hanem helyette a mindent átjáró erőben hisznek ami nem is annyira hit kérdése mert a Star Wars univerzumban egy megtapasztalható valós valami.
Gyűlölet meg sok emberben van. Főleg ránk magyarokra jellemző a széthúzás és a másik utálata és ezt valamiféle turáni átokra eredeztetik vissza ezoterikusok.
#5-ös vagyok
Kérdezőnek: Véleményem szerint hittől függetlenül mindenkinek ez kellene,hogy legyen a normális 21.századi látásmód. Sajnos már a keresztények között is egyre több gyűlölködést látok.
Attól mert elfogadó ember vagyok,még nem vagyok Jedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!