Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátánisták olyanok, mint a...

A sátánisták olyanok, mint a Sithek?

Figyelt kérdés
Akárhánnyal beszéltem eddig mindegyik olyan frusztrált és dühösnek látszott, hogy már nekem volt kellemetlen. Meg aztán van nekik az a vallásgyűlölet, amit igazán nem értek egyik oldal részéről se. Minek foglalkozik egyik a másikkal, nem értem. Kb. Olyan, mintha egy Star Wars filmet néznék.
2017. dec. 22. 16:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A sátánizmus a meg nem emésztett életfájdalomból alakult ki. A sátánistáknak van egy vagy veleszületett vagy pedig szerzett fogyatékosságuk illetve olyan trágédia sorscsapás érte őket, amit nem tudtak lelkileg feldolgozni. Nem értik, hogy a teremtő hogyan okozhatta ezt velük, csak istent okolják érte. Ebben a hatalmas fájdalomban, ami lehet egy félresikerült párkapcsolat is azt akarják, hogy mindenki osztozzon velük a fájdalmukban, ezért átkozódnak meg kitalált természetfeletti lényekhez (démonok,ördögök,sátánok) fohászkodnak segítségért, mert maguk egyedül képtelenek megoldani a problémáikat.

A sátánistáknak jól látod és nem véletlen van egy világfájdalmuk, ebből ered a frusztráció, persze nem ismerik el, nem is érzik, hogy frusztráltak lennének.

A sátánizmus a kereszténység antivallása. A sátánisták nem a jóban, hanem a rosszban hisznek, azt akarják, hogy sátán mindenkinek okozzon fájdalmat, hogy midenki osztozzon velük a fájdalmukban. Nagy különbség : Míg a kereszténység mindenkinek pozitív dolgot ad, még az ellenségnek is (dobd vissza kenyéerrel) és imával akarják megoldani a problémáik, addig a sátánisták gonosz átokkal, álszent praktikákkal, beteg rituálékkel, szerelem mágia stb akarják elérni a céljuk másoknak rosszat téve

Vannak persze fiatal gyerekek, akik félénkek és azzal kompenzálják a gyengeségük, hogy erősnek akarnak látszani, ezek a divatsátánisták, majd kinövik.

2017. dec. 22. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Az előző egy kiugrott exsátánista tag lehet hogy ennyire pontosan tudja :)

Azt nem tudom hogy a Sitheknek mennyire megfeleltethetők mert úgy tudom hogy se a Jedik se a Sithek nem hisznek semmilyen istenben hanem helyette a mindent átjáró erőben hisznek ami nem is annyira hit kérdése mert a Star Wars univerzumban egy megtapasztalható valós valami.

Gyűlölet meg sok emberben van. Főleg ránk magyarokra jellemző a széthúzás és a másik utálata és ezt valamiféle turáni átokra eredeztetik vissza ezoterikusok.

2017. dec. 23. 01:56
 13/20 anonim válasza:

#5-ös vagyok

Kérdezőnek: Véleményem szerint hittől függetlenül mindenkinek ez kellene,hogy legyen a normális 21.századi látásmód. Sajnos már a keresztények között is egyre több gyűlölködést látok.

Attól mert elfogadó ember vagyok,még nem vagyok Jedi.

2017. dec. 23. 11:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Tele vannak gyűlölettel, de általában jókedvűek mert jól elszórakoztatják magukat azon hogy sokan vannak és így hatalmuknál fogva szívatnak másokat.
2017. dec. 24. 00:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Ennyire elterjedt lenne a sátánizmus? Én még egy hívével sem találkoztam, persze, lehet, hogy nem jó körökben mozgok.
2017. dec. 25. 15:34
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 Én már találkoztam élőben egy csordával újév tájt, ők bevallásuk szerint sátánisták voltak. Dobálták a sörös üvegeket és falra firkáltak. Párral jól össze is verekedtem, aztán pedig csak átkozodtak így meg úgy lesz. Nagy verekedés volt belőle. Annak ellenére, hogy egyedül küzdöttem néhányuk kórházi kezelésre szorult, végül a rendőrség vetett véget az ügynek. Azóta nem tudok róluk jókat mondani. Interneten naponta össze lehet futni egyel. Ő róluk nem tudok bővebben nyilatkozni csak annyit, hogy frusztrált, cinikus, dühöngővé válnak, ha megjegyzést tesznek a sátánizmusra. Meg lehet nézni az összes olyan oldalt, ami a sátánizmussal foglalkozik. Mind gyűlöletkeltő vallásellenes egoista bejegyzésektől gazdag. Tisztelet a kivételeknek!
2017. dec. 25. 18:13
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: Oké, találkoztál egy "csordányi" emberrel, akik agresszívra itták magukat és azt ordítozták, hogy ők sátánisták. De vajon józanul is azok- e és el tudnák- e mondani, hogy mit jelent számukra a sátánizmus?
2017. dec. 25. 18:20
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 A rendőrség szerint is azok voltak. Rendőrségi ügy is volt belőle. Előttem három ügy is volt az egyik áprilisban valamikor. Úgy tudom, hogy súlyos sérülésekkel egy ember kórházba is került miattuk. Aztán volt szeptember és novemberben is. Valamiféle f*ságokat rajzoltak a falra.... csillag, feszület meg ilyesmik voltak. Nem emlékszem pontosan már rá. Ott buliztak én pedig arra tévedtem és ok nélkül belém kötöttek. Nem volt időm sokat kérdezni tőlük.
2017. dec. 25. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:
"A sátánisták nem imádnak semmilyen természetfeletti lényt."
2017. dec. 25. 23:23
 20/20 anonim válasza:
Nem olyanok, de tetszik a hasonlat. Sátánizmus inkább filozófia, mint vallás. Rengeteg frusztrált gyerek hiszi magát sátánistának, mert azt hiszik ettől "kemények" , "egyediek" lesznek. A valódi sátánisták az akarat szabadságát hirdetik. Elvetik a kereszténység által behozott értékeket. Ma már mindenkit sátánistának neveznek, aki a vallások ellen van. Pl anno a norvég black metal zenészt Varg Vikernest is sátánistának írták le az újságok, mert felgyújtott egy templomot. Pedig ő eredetileg pogány. A fekete köntösös, folyton mogorva alakok akik pentagrammokat rajzolgatnak mindenhova, szimpla "attention whore"-ok.
2017. dec. 27. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!