Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak itt sátánisták, kinek...

Vannak itt sátánisták, kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Sátánista akarok lenni.

Mit kell tennem.

Sokat olvastam már róla, tudom mi hogy van. De személyes iránymutatásra is volna szükségem.

Vannak Magyarországon sátánista közösségek?

2017. szept. 20. 21:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
A sátánizmus nem kereszténység, hogy valaki fogja a kezed. Ha nem tudsz önálló lenni, akkor nem leszel sátánista.
2017. szept. 20. 21:36
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Személyesek nem, mivel akkor sokan beszivárognának. Neten vagyunk jópáran. Én privátban szívesen segítek.
2017. szept. 20. 21:36
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem semmit. Az egész világ a sátán kezében van, nem tűnt még fel ? csak éljél, ennyi a dolgod.
2017. szept. 20. 22:06
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Én voltam, de elmúlt, kinőttem. Talpig feketében jártam, súlyos zenéket hallgattam, és rendkívül zord fejeket vágtam. Aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, és abbahagytam.

A zenék maradtak, de derűs vagyok, normálisan öltözködök, és sokat nevetek.

2017. szept. 20. 22:29
 5/20 youngboy26 válasza:

Kérdező és a válaszolok egyaránt írom, hogy igen éljél és nem szükséges megtérni?!

Van célja, hogy megszülettél!!!!

2017. szept. 20. 23:01
 6/20 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy egyedül is lehetek itthon a négy fal között sátánista, de én világ életemben spirituális érdeklődésű voltam, szeretnék minél több ilyen dolgot átélni, megtapasztalni amit csak lehet.

Meg szeretném, hogy jobb életem legyen.

2017. szept. 20. 23:15
 7/20 anonim ***** válasza:
25%

Ha sátánista akarsz lenni,csak annyi a dolgod,hogy teljesen szembe mész a keresztény értékekkel és a 10 parancsolattal.

Innentől,már csak egy pár dolog a teendő:

Ha trendin akarsz kinézni (észre is vegyék),akkor a sötét maskara se árt,amin dobhatsz egy fehér púder alapon fekete sminkkel (nemtől független).

Én spec. egy kecskefejes pentagrammot is elhelyeznék egy jól látható helyen magamon,csak a miheztartás végett.

Nagyjából ennyi.

Ha nem hiszel a Bibliában (ugyanis Sátán csak ott van említve),akkor egy elég bendzsó kamu sátánista leszel.Szóval olvasgasd,edződj a témában.

Ha az olvasottak ellenére mégis a Ellenség/Vádló szerelme mellett döntesz az elvileg kimeríti a széllel szemben vizelés tényállását,mivel ugyan olyan teremtett lény mint Te.Tehát egy gombnyomással kitörölhető,csak azért létezik,mert meg van neki engedve.

Ha igaz a történet,akkor a vesztes oldalon akarsz modellezni...

2017. szept. 20. 23:23
 8/20 anonim ***** válasza:
33%

Még ha átvitt értelemben is, és bár máshogyan, nem kérdésedre válaszolva, de 3# nak teljesen igaza van.

Meg kell még tanuljátok, minden isten 1, s vallásoknak semmi kötük hozzá.

Csak élj, barátom, tanulj, fejlődj, élcezz, szeress.

2017. szept. 20. 23:31
 9/20 anonim ***** válasza:

Élvezz*

Elolvastam, mit írtál. Írj rám s segítek elérni mindent amire nem is gondoltál, hogy van.

Max ha túl fiatal lélek cagy, tanítványom kezébe adlak, de így is úgy is, legjobbnak útját fogod tanulni.

2017. szept. 20. 23:33
 10/20 A kérdező kommentje:
7. látom marha sok fogalmad van itt bármiről is:)
2017. szept. 20. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!