Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak itt sátánisták, kinek...

Vannak itt sátánisták, kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Sátánista akarok lenni.

Mit kell tennem.

Sokat olvastam már róla, tudom mi hogy van. De személyes iránymutatásra is volna szükségem.

Vannak Magyarországon sátánista közösségek?

2017. szept. 20. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom milyen satanista vagy igazssag szerint. Az anton fele satanizmus eltetjedt ami eleg gyerekes, marmint ha olvasott vagy filozofia illetve okkult iratok tekinteteben akkor ez erzodik rajta.

Illetve a masodik lehetoseg, hogy esetleg hermetikus tradicio, vagy egyeb osibb tradicio erdekel teged, mert lattam mar satanizmus neven emlitve.

Ugy velem ez egy valoban jarhato ut megerzeseim, illetve "megtapasztalasaim" szerint. Anno talaltam egy rettenetesen jo anyagot satani meditaciok neven. Nem vagyok biztos benne hogy szorol szora hiteles, ellenben azokrol a dolgokrol amelyekrol voltak korabbi tapasztalataim ott teljesen hiteles volt, szo szerint felemelo erzes amikor hibatlanul olvassa az ember a sajat tapasztalatait, modszereit.

Ha ez az irany erdekel akkor szivesen elkuldom az anyagot.

2017. szept. 21. 03:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne feketèben járós, koponyával díszített áldozó divat sátánsita legyèl mert ők mezei bohócok csak.

Az igazi sátánizmus nem a gonoszságról szól, ezt csak a roncsolt agyú keresztèny vallás imádói ès terjesztői találták ki, hogy egyre többen legyenek ès ők legyenek a normálisak úgymond.

2017. szept. 21. 05:16
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

A sátánizmus megbocsátás helyett a bosszúállást tanítja.

Ego-építésre jó de nagy bukta lehet belőle

2017. szept. 21. 10:00
 14/20 anonim ***** válasza:

11-es vagyok!

Valóban van bohócos, gonoszkodós koponyás sátánizmus! Ezt ne is vegyük komolyan. Ellenben van egy másfajta sátánizmus, ami ne direkt "sátánizmus" néven jött létre de ma ilyen néven is megtalálható ez a gondolkodásmód.

A tradició királyi művészete azaz a közvetlen mágia alkalmazása, illetve tudatunk/szellemünk fejlesztése, magnum opus követése.

Erre az eszmerendszerre azért lett ráaggatva a sátánista jelző, mert a keresztény egyház nagyon nem akarja, hogy bármely egyén tényleg magas szintre fejlődjön. Elég azt nézni, hogy náluk a tudás bűn.

Többen itt érveltek a bibliából, hogy ez lesz meg az lesz. Egy vallásos irat írásaiból érvelve az őt érő kritikákkal szemben olyan mély ostobaság amit sose tudtam hova tenni.

Ez olyan hogy írok egy könyvet, legyen a neve a NAGY KÖNYV! Teleírom hülyeségekkel, és beleírom, hogy akik mást mondanak a sátán szolgái, és el fognak pusztulni.

Ha valaki mondja, hogy rossz az amit írok akkor azzal érvelek, hogy A nagy könyv azt írja el fogtok pusztulni..

Értitek?

:D

2017. szept. 21. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon sok irányzat van aminek egy közös nevezője van és aszerint lehet csak definiálni a sátánizmust.

Az irányzatok azonban nagyon eltérőek lehetnek.

2017. szept. 21. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

1. (2 èv gyakorlás)---> [link]

2. (2 èv gyakorlás)---> [link]

Ezekkel nem csak annak mondod magad, hanem az is vagy. A címük azèrt ez mert a sok buta tudatlan a saját hiszèkenysègèből adódóan magától elutasítja. Az elmèlet ami a gyakorlati tudás körè èpült szintèn a szemetet hivatott taszítani.

2017. szept. 21. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Termèszeti erők mozgósításán túl mèg sok sok más lehetősèg is feltárulkozik elötted. Feltève, hogy gyakorolsz.
2017. szept. 21. 14:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Be kell lépni egy szektába. A neten van több ezer [link] a hozzászólók is képviselnek néhányat, amiknek eltérő neveik vannak, de ugyanazok az elvek uralkodnak köztük : mind sátán szolgái & imádói. mitán beléptél a csoportba eladják a lelked sátánnak egy szertartás keretein belül, majd a vezetőket szolgálod, akik cserébe elátkozzák az elenségeidet és bájitalokkal az általad kiválasztott párt megszerzik.
2017. szept. 21. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:

18#

Ennyi ésszel, az is kihívás lehet, hogy a zsíroskenyeredet, a szádhoz kormányozd.

Őrülj, hogy még nem haltál éhen.

Még egy agysejted elpusztúl, és véged.

Úgyhogy kíméld őket légyszi, és ne előltesd túl őket, az itt történő hozzászólással, mert pótolhatatlan veszteség lenne, ha elhullanál.

2017. szept. 21. 21:37
 20/20 phoenixgirl válasza:

Kérdező

Árnyfarkasra hallgass :)

2017. okt. 9. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!