Mit gondoltok ezekről sátánisták?
2018. jan. 8. 09:38
1/29 anonim válasza:
Neked amúgy van normális életed? Családod, barátaid, emberi kapcsolataid, akikkel kommunikálni tudsz, vagy ezek hiányában beköltöztél az ezotéria rovatba és éjjel-nappal nyomod a hülye szövegeket... és egymást etetitek itt 2-3 másik szerencsétlennel. Menjetek szobára ha ennyire nem bírtok magatokkal, de ne a témakört szemeteljétek szét minden baromsággal. Nem mondom hogy trollkodással, mert ahhoz is gyenge.
2/29 anonim válasza:
Undorító tettekről csak azt lehet gondolni, hogy undorítóak. Az állatkínzás borzalom mellett nincs ott, hogy olyan sérült, bomlott agyú személy követte el, aki sátánistának vallja magát, de akárki is volt, vele is szörnyű tettet hajtanék végre. Nem gyilkosságot, hanem valami olyat, hogy átélje azt a fájdalmat, amit az állatnak okozott.
Ezek az egyének orvosi esetek, elmebetegek.
3/29 A kérdező kommentje:
#1 Ne szórakozz velem! Nem hordom magammal az asztali számítógépet, erre való a mobile internet-e. Tudod-e? Az az érintős kis izé. 😋 Csak nem eleged van belőlem? Olyan nincs.
🤗
2018. jan. 8. 10:16
4/29 A kérdező kommentje:
#2 Ja. Nem is sátánisták csak viccből azok.
2018. jan. 8. 10:16
5/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az internet kívüli életben!
2018. jan. 8. 10:20
6/29 anonim válasza:
Szerintem a többi sem sátánista, hanem kezelésre szoruló elmebeteg. Vallhatná magát druida papnak, vámpírnak, kereszténynek, bárminek elsősorban súlyosan buggyant egyén, mindegy milyen vallású.
7/29 A kérdező kommentje:
#6 Pedig éppenséggel sátánisták! Mert gyilkoltak már nem azok? Az USA-ban havonta van valamilyen sátánista bűncselekmény. Egyre mélyebbre és mélyebbre kerülnek, végül pedig ez lesz vagy valami hasonló.
2018. jan. 8. 10:55
8/29 anonim válasza:
Amiért gyilkoltak, pont azért lesznek elmebetegek elsősorban és csak utána x vallásúak, y nemzetiségűek. így gondolom, de nem ismerem az összes sátánista irányzatot, hogy ki tudjam jelenteni 1000 százalékosan, hogy ezek valóban csak egyéni megbolondulások és nincsenek olyan irányzatok, ahol ördögimádattal foglalkoznak. Én még nem botlottam bele ördögimádó irányzatba és nem is akarok.
9/29 anonim válasza:
nyugi van beszédes lászló, nyugi van!
10/29 A kérdező kommentje:
Én ismerem a sátánizmus mindegyik fajtáját és 100%-osan biztos lehetsz benne, hogy ők azok! Elmebetegnek gondolod, amiben igazad is van, viszont bármelyik ember képes ölni megfelelő motiváció mellett. Ilyen a sátánizmus! Mire tanít a sátánizmus? Gyűlölködésre és rasszizmusra! Uszít és lázít.
2018. jan. 8. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!