Hogyan tudnék átkot szórni?
Figyelt kérdés
Egy volt kollégám nagyon betett nekem! - miatta munkanélküli lettem! Van róla egy fényképem,titokban lefotóztam!-hogyan tudnám megátkozni, hogy csak rosszban legyen része ezentúl?#átok #átok szórás
2017. nov. 28. 21:33
11/25 anonim válasza:
"Nem lebeszélni akarlak róla, de még nem érted elazt a szellemi mélypontot, hogy megtehesd. "
#9 te viszont igen.
12/25 Oltó Elemér válasza:
Ne hidj ezeknek a szemét kuruzslóknak niiiincs olyan h elátkozni valakit!!!!
14/25 anonim válasza:
Aki nem hisz az átkokban, pl 3-mas. Az a francnak ír. De komolyan! Látod kérdező, írnak, írnak azért, hogy kötekedjenek. Igazi vérbeli materialisták. Egyébként, azért nem halt meg mindenki, mert az átkot nem csak úgy kell, hogy "Csá csákó, holnapra meghalsz" hanem más útja van. Igaz itt senki nem fogja leírni, meg az se biztos, hogy 100-ból 1-nek sikerül. Kérdező, szerintem ne tedd. Megölöd a lelked.
15/25 anonim válasza:
Minden átok arra ha akiben az ártó szándèk ès rossz èrzès van. Nem a cèlszemèlyre.
16/25 A kérdező kommentje:
#14-de rosszat tett velem, miatta vagyok munkanélküli, idén már biztos nem találok munkát, mindíg utált, nem tudom miért,én semmiben nem ártottam neki, mégis úgy viselkedett hogy nem bírtam már.kiléptem a munkahelyünkről, mert kikészített teljesen.bűnhödnie kell!- veressem meg?
2017. nov. 30. 23:40
17/25 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Aki romlott, az magának okoz szenvedèst. Lehet nem ezt mutatja ès teljesen erősnek látszik, de közben pokol az èlete.
18/25 A kérdező kommentje:
#17-attol nekem még nem lesz munkám az idén.
2017. nov. 30. 23:51
19/25 anonim válasza:
Dehogynem. Keress de nem hidd el, hogy nem lesz. Mert ha elhiszed az is egyfajta átok számodra.
20/25 A kérdező kommentje:
#19 keresek de még nem találtam.
2017. nov. 30. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!