Hogyan tudnék átkot szórni?
Ne már, basszus!
Oké, hogy utálod, én is sok mindenkit utálok, de ilyet mégsem csinál az ember. Inkább csak felejts el azt a gyökeret. Egyébként sem hiszek az ilyen átkozós dolgokban. És ha sikerülne is, nem félsz, hogy emiatt rosszul jársz? Nem helyes dolog ilyet tenni.
Lehet kapni varázspálcát főnix madár tollából készült!!!azzal tudsz szórni átkot
A krúciót például meg az avraka davrát
A bolt cîme Bp.Keleti pálya udvar 9és 3/4.vágány...sok sikert.....idióta
#3-"kezdj új életet."
kettő nem lehet!
Egy volt munkatársadat megátkozni kérsz segítséget.
Aki miatt -lehetséges, hogy hibás munkavégzésed tényét feltárva- szerinted lettél munkanélküli.
Nem lebeszélni akarlak róla, de még nem érted elazt a szellemi mélypontot, hogy megtehesd.
Ha majd ébrenléti állapotodban látsz baglyokat röptükben elkapó és megzabáló egereket, akkor képes leszel kivánságod teljesítésére.
.
Felhívom figyelmedet, ha az általad megátkozottal sorozatosan rossz történik, arra fog gondolni: valaki megátkozta.
Ezért aztán itt, a GyK-n fog érdeklődni, hogyan szórhat erősebb átkot az őt megátkozóra. Kap is majd kellő számú tanáclsot, és még nagyobb átokkal fog téged megörvendeztetni!
.
Gondoljad végig, hogyan végezted munkádat, ami miatt lapát lett jutalmad!
Jól, becsületesen és tisztességesen munkát elvégzőt nem tesznek lapátra egy munkatársa furkálódása miatt.
Persze, mindig más a hibás.
.
Javaslom, átokszórás megtanulása és végzése helyett tanulj meg rendesen, elvárt módon dolgozni, akkor a téged megfúrni akaró jutalma lesz a lapát!
#9 (dubitus nevű felhasználó válasza:)
#9 írhatok privit?-nem úgy van a tényállás ahogy leírtad.
Amúgy leírtam már hogy megbántam a kiírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!