Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen jelei vannak, ha te...

Milyen jelei vannak, ha te vagy a szerelmi kötés "áldozata"?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek..pont portyázok kíméljenek!:)
2010. máj. 30. 22:22
1 2 3 4
 31/31 Wilda Jósnő ***** válasza:

Tudod,én is rengeteg pénzt kereshetnék, ha szerelmi kötéseket vállalnék,hiszen értek hozzá,de pontosan azért nem vállalom,amiket te is leírtál.

Az emberi tisztesség fölé soha nem emelkedhet a pénz.Aki mégis engedi,hogy a pénzsóvársága át vegye önmaga felett a hatalmat,az idővel nagyon meg fog fizetni érte.Nekem nem hisznek sokan ez ügyben,és nagyon sok ellenséget szereztem magamnak azzal,hogy publikussá tettem a szerelmi kötés valós veszélyeit.

Nyilvánosan meg próbálnak lejáratni,persze névtelenül,de még meg is fenyegettek:))Engem....:)):))

Teszik ezt azért,mert nincsenek tisztában a képességeimmel...:))Én viszont továbbra is kötelességemnek érzem az embereket megóvni amennyiben ez lehetséges attól,hogy bajba kerüljenek,egy hirtelen,és át nem gondolt lépés miatt.Szeretem a munkámat,és szeretem az embereket is.Ezt a munkát véleményem szerint kizárólag jó,és segítő szándékkal szabadna végezni,túl azon,hogy azért nekem is élnem kell,nem ingyenesen végzem.Bár gyakran előfordult már hogy segítettem ingyen is olyanoknak,akik valóban nem tudták megfizetni a segítségemet.Ezt viszont az emberség követeli tőlem:))

Szóval a lényeg: ne felejtse el senki,hogy ma ő kér valakire kötést,de mi van,ha az így meg szerzett párjára valaki más fog kérni kötést?????Mert ilyen is lehetséges...:))Akkor mi van?Legyetek óvatosak az ilyen dolgokkal kapcsolatban.

2012. júl. 20. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!