Milyen jelei vannak, ha te vagy a szerelmi kötés "áldozata"?
Nem tudod a nevem, nem láttad az arcom :D :D
és csak nincs olyan erős plátói vonzalmad irántam :D :D :D :D :D :D
Amúgymeg.. kötöm a jósnőt és téged is :D :D Lesz egy házi boszorkányunk aki varázslatos sütit csinál :D :D
Nem szoktam gyakran hozzászólásokat írni ,de ez a téma a "kedvencem".
15-éve vagyok jós,és foglalkozom mágiával,van tapasztalatom bőven.
Sajnos szerelmi kötés valóban létezik.Hogy ki az akit meg lehet kötni,és ki az,akit nem,mindig a kiszemelt belső,lelki,és mentális ereje,ellenállása határozza meg.
Én mindenkit lebeszélek erről.Nem csak etikai okok miatt,mert egy ember nem kutya,hogy meg kössék,ezen kívül így megszerezni valakit...hát nem tudom....Én mindig arra gondolnék,hogy csak a kötés miatt van velem,és nem önmagamért..
De már önmagában a gondolat,hogy valakit élete végéig magamhoz láncoljak is borzalmas.
Ez a másik ember szabad akaratába való megbocsáthatatlan behatolás..
De ez még nem minden: találkoztam olyan esetekkel,ahol már én sem tudtam segíteni,az illető férfi,akit meg kötöttek,meghalt.Előtte teljesen kifordult önmagából,tehát ez nem egyik pillanatról a másikra következett be,ez egy folyamat,kinél-kinél meddig tart.
Számtalanszor leírtam már különböző fórumokon,hogy ilyet nem szabad csináltatni,de pusztába kiáltott szó volt minden,amit leírtam.Itt is le rom,valószínűleg utoljára: nagyon veszélyes a szerelmi kötés,arra nézve akire teszik,és arra nézve is,aki ilyet kér!
A kötéshez fekete mágiát kell alkalmazni,melynek során különböző,nem éppen a jó oldalán álló szellemek,és más entitásokat szükséges megidézni,ezek el is végzik a "munkát",azonban onnantól kezdve,hogy meg lettek idézve,már többé nem lehet őket kezelni,kordában tartani.
Elképedve látom,hogy az internet tele van szerelmi kötés,és egyéb borzalmak technikai leírásaival.
De jóstól sem szabad ilyet kérni.
Egy normális jós,még a nagy pénz reményében is lebeszél erről,megpróbál másképpen segíteni Neked.A lelki támogatásával,kérésre értelmes tanácsaival,emberségével,stb....Segíthet lezárni a múltat,és átsegíthet a szerelmi csalódás okozta fájdalmadon...
Ha végképp megreked a kapcsolat a szeretett emberrel,hagyni kell őt elmenni,le kell zárni a dolgot,és teret adni egy újnak az életünkben.
Ha valaki önszántából,belső indíttatásból nem akar velünk lenni,akkor azt hagyni kell.
Ha valaki otthon el kezdi csinálgatni ezeket,nagyon nagy bajokat hozhat önmagára,de még a családjára is.
Egyébiránt ha kötés van valakin,az első jel,hogy teljesen megváltozik,ő maga sem érti,hogy miért megy a másikhoz,érzi,hogy nem akarja a kötést rátevőt,de mégis vele van..stb...
tehát az a biztos jel ha valakin kötés van,hogy olyan dolgokat tesz,amit saját maga sem ért,mert a kötés erőltetett dolog,szembe megy az illető szabad akaratával,és a lélek tiltakozik ott legbelül,ezért zavar támad az emberben.
Sok ilyen esettel találkoztam már,kerestek olyanok,akikre tettek kötést,és kerestek olyanok is,akik megköttettek valakit,és amikor kezdett csúnya vége lenni,rádöbbentek,hogy mekkora bajt csináltak..
A lényeg: lehet tenni sok mindent ami egy megromlott kapcsolaton még esetleg segíthet,...de azt nem kötésnek hívják....
Üdvözlettel:Wilda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!