Szerelmi kötés sikerült vissza jött a párom, el telt egy kis idő és megint el ment. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Sikerült egy mágusnál a szerelmi kötés. 5év utann el hagyott a párom fel kerestem a magust,segitett es 2honap elteltevel vissza jött. Csodalkozott is hogy miert jott vissza mondtz nekem nem értette saját magát sem.Jó lett minden sokkal de sokkal jobb,el telt egy év és hírtelen azt mondta hogy nem szeret és el hagyott. Ilyenkor mi van...Meg szünt a kötés? Vele szeretnék lenni. Megint mennyek a mágushoz? Vissza lehet hozni vagy a kötés vissza hozza megint ,vagy új kötés kell megint????2017. nov. 5. 16:51
21/23 anonim válasza:
Igen, van pszichésen megerősíti magát és ha mázlija van akkor tényleg sikerülhet:) a szerelmi szárítókötél sem segít tényleg :DDD ha a másik nem akarja!!
22/23 A kérdező kommentje:
Frabato segített. Sokan fikázzák. Nekem semmi bajom vele! Rendes! Csak teltházas.
2017. nov. 8. 23:10
23/23 anonim válasza:
Kérlek gondolkozzatok el azon ha nem akarja az egyik fél akkor a kötés-erőszak!!- mért megoldás....?? Az kinek jó ha szenved???? Attól mi oldódik meg???? Mondom úgy hogy csináltam játékból mert ugye a hit...stb..
de semmi nem lesz jobb megragadsz egy vegetatív állapotban! ahonnan kiút sincs a szeretnek kéne összetartani két embert.....ha az nincs mi értelme??
a problémák megmaradnak inkább párterápiára menjetek majd mi is elindultunk.:D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!