Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sikerült valakinek a szerelmi...

Sikerült valakinek a szerelmi kötése? Leírná a folyamatot?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni hogy mennyi idő után hatott, mik voltak az első jelek.

2017. nov. 1. 09:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Nekem sikerült, de nem ajánlom. Minden nagyon rózsaszínesen indult, de kimutatta az igazi oldalát, így véget vetettem a kapcsolatnak, de azóta üldöz a szerelmével, hiába él tőlem 600 km-re. Ne csinálj semmi hülyeséget, ezért nem írok folyamatot!

2017. nov. 1. 13:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Tarts butának, de az meg mi?
2017. nov. 1. 14:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1. válaszolónak! Nem magára a kötés folyamatára vagyok kíváncsi, hanem a kapcsolat alakulására, és az ember változására a kötés után. Nem én akarok csinálni ilyet, hanem azt gyanítom hogy a páromra tettek!
2017. nov. 1. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Én aszt szeretném tudni a kérdezötöl hogy mitvetél észre hogy van ijen rajtad vagy is miváltozot irhatsz privit is érdekelne éngem mert lehet hogy rajtam is van ijen
2017. nov. 1. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi vagy is a parodon mitvetél észre
2017. nov. 1. 20:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Sok furcsaság van. Ami nagyon fura, hogy jóban voltunk (én is) ezzel a nővel, aztán a párom elkezdte szándékosan kerülni! Ha tudta hogy a nő is jön a buliba akkor ő egyből nem akart menni. Aztán meg rendesen ideg rohamos volt ha csak szóba került. Utána velem lett tök más! Hideg, rideg, bunkó! Aztán meg elhagyott és most a nővel van! Persze csak utólag állt össze a kép nálam. De most olyan mintha nem önmaga lenne. Azt állítja hogy nem is szereti a nőt!
2017. nov. 1. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jovolna megprobáld kideriteni a dolgot és leszedetni a kötést mert ha nem is szereti a nöt akkor siker is tudsz járni de vigyáz mert nagyon sok a csalo és csak lehuznak ja meg ha josoltatni méjsz nemongy semit soha a josnak csak hogy szeretnél egy joslást ugy az életedröl és akkor mwglátod hogy tud e a jos vagy csak kamu de olvasgas a forumokon mert rengeteg a csalo és hiába van sok jo vélemeny rola aszt csak ö álitja magárol mas neveken hid el nekem én tudum
2017. nov. 2. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez fura és érdekes.Mindenképp nézz utàna lehet hogy a nő elcsábitotta vagyis biztos .
2017. nov. 5. 23:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsa, 4 éve vagyunk együtt, ismerem őt. Ő nem ilyen. Ráadásul látszik rajta hogy nem boldog!
2017. nov. 6. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
De akkor vajon mitörtént lehet hogy a párodra kötést raktak
2017. nov. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!