Sikerült valakinek a szerelmi kötése? Leírná a folyamatot?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni hogy mennyi idő után hatott, mik voltak az első jelek.2017. nov. 1. 09:26
11/13 anonim válasza:
Sziasztok, egy nemrég megtörtént esetet szeretnék leírni. Egyik barátomat elhagyta a barátnője és teljesen összetört. Se ő, sem én nem hittünk ezekben a hókuszpókuszokban... Egyik közös ismerősünk ajánlott egy "mágust", a barátom elment hozzá, és ő úgy fogalmazott, hogy "sokmindent tudott az ember, amit nem tudhatott volna a magánéletéről"... rá 2 héttel belement egy szerelmi kötésbe is. Eltelt maximum 1 hónap, és a barátom visszakapta a barátnőjét, és azóta is boldogan élnek. Életükben ennyire nem jöttek ki jól.
Szerintetek ilyen dolgok léteznek? Mert én kezdek benne hinni...
12/13 anonim válasza:
Még mindig a párod? Amikor más nővel van? Ezt magyarázd meg, kérlek.
13/13 anonim válasza:
Valódi kötést nem fogsz találni neten.Nagyon kevés hozzáértő személy van aki valóban tud kötni!nagynéném így kapta vissza nagybátyámat hogy elment egy boszorkányhoz aki megbabonázta őt.amikor mesélte a hideg futkosott rajtam.mert ő valóban képes volt rá és másnak is segített.ha érdekel az elérhetősége elkérhetem csak írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!