Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés sikerült...

Szerelmi kötés sikerült vissza jött a párom, el telt egy kis idő és megint el ment. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Sikerült egy mágusnál a szerelmi kötés. 5év utann el hagyott a párom fel kerestem a magust,segitett es 2honap elteltevel vissza jött. Csodalkozott is hogy miert jott vissza mondtz nekem nem értette saját magát sem.Jó lett minden sokkal de sokkal jobb,el telt egy év és hírtelen azt mondta hogy nem szeret és el hagyott. Ilyenkor mi van...Meg szünt a kötés? Vele szeretnék lenni. Megint mennyek a mágushoz? Vissza lehet hozni vagy a kötés vissza hozza megint ,vagy új kötés kell megint????

#szerelmi kötés #vissza jött a párom #megint el hagyott
2017. nov. 5. 16:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Mennyél a mágushoz. Időzített szerelmi kötés vót. Időnként majd fizetned köll.
2017. nov. 5. 17:11
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmi kötéseknek lejár a szavatossági idejük 1 év után. Nem tudtad? Minden évben meg kell újítani.
2017. nov. 5. 17:15
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Komoly bajok vannak az agyaddal.
2017. nov. 5. 17:22
 4/23 A kérdező kommentje:
Időzített szerelmi kötés????
2017. nov. 5. 17:51
 5/23 anonim ***** válasza:
46%

Ja, idozitett, pont olyan mint a sima, csak kethavonta kell fizetni erte, es pont ugyanannyit mint a simaert. Szerintem szukseg lesz meg vagy 20 darabra belole.

Azert nyugtass meg, hogy meg nincs valasztojogod, mert ha ilyenek jarnak a valasztasokra mint te, ennek az orszagnak kampo, orokre.

2017. nov. 5. 18:02
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
VIP szerelmi kötést kell kötnöd!
2017. nov. 5. 18:29
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
...én csináltam amúgy poénból nyáron-ceruzákkal- ez inkább szerelmi horgolás volt...... de a kérdés jó..meddig érvényes??? :)Ha szétszakítom mi történik??
2017. nov. 5. 18:34
 8/23 anonim ***** válasza:
25%
Összejátszanak a mágussal, osztoznak az általad fizetett "honoráriumon".
2017. nov. 5. 19:05
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

A 'mágusnak' az az érdeke, hogy minél többet kereseen,

Ehhez az kell, hogy minél többen keressék fel, vagy pedig kevesebben, de sokszor.

Téged ebbe a kategóriába sorolt, ezért időnként pénzelned kell őt, hogy életminőségén (az övén) javíts!

2017. nov. 5. 19:30
 10/23 A kérdező kommentje:
Ezt nem gondoltam volna hogy meg lehet rövid távra meg hosszú távra is csinálni
2017. nov. 5. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!