Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés sikerült...

Szerelmi kötés sikerült vissza jött a párom, el telt egy kis idő és megint el ment. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Sikerült egy mágusnál a szerelmi kötés. 5év utann el hagyott a párom fel kerestem a magust,segitett es 2honap elteltevel vissza jött. Csodalkozott is hogy miert jott vissza mondtz nekem nem értette saját magát sem.Jó lett minden sokkal de sokkal jobb,el telt egy év és hírtelen azt mondta hogy nem szeret és el hagyott. Ilyenkor mi van...Meg szünt a kötés? Vele szeretnék lenni. Megint mennyek a mágushoz? Vissza lehet hozni vagy a kötés vissza hozza megint ,vagy új kötés kell megint????

#szerelmi kötés #vissza jött a párom #megint el hagyott
2017. nov. 5. 16:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Hülyeség. Akkor az nem kötés volt, max valamiféle harmonizáció.
2017. nov. 5. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
Sztem hagyd.Ên ugy vagyok vele hogy ha màr egyszer elhagytak akkor elfognak hagyni többször is.Persze ha lenne kiszemeltem kipróbàlnàm puszta kivàncsisàgbol is de még akkor is fenn àll a dolog hogy elhagy majd .Szóval ne menj a màgushoz keress más pasit aki nem bizonytalanodik el és akivel családot is alapithatsz majd .
2017. nov. 5. 23:44
 13/23 p.szabina1223 válasza:
18%
Szerintem egyszerűen kiszeretett belőled és kész. Már abban is "mázlid" volt, hogy egyszer visszakaptad. Ezen semmiféle mágus nem segít, max. lehúz pénzzel. Ha elhagyott akkor ennyi volt, engedd el és keress mást.
2017. nov. 6. 10:24
 14/23 Ozmium42 ***** válasza:
8%
Bocsi én voltam. Nincs nyitva még a harmadik szemem, ezért mindennek nekimegyek a szellemi síkon, és véletlenül beleakadt a harmadik lábam a szerelmi kötésedben, és elszakítottam.
2017. nov. 6. 13:39
 15/23 anonim válasza:
Kivel csináltattad a kötést??
2017. nov. 7. 13:26
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem keresd fel a mágusod, mert meggyengült a kötésed.Van ilyen nekem is volt . Meg kell erősíteni. Az autódat sem úgy javítja a szerelő, hogy örökre jó.Ez ilyenkor normális.Én is minden évben megújítom.megéri.
2017. nov. 7. 16:43
 17/23 anonim ***** válasza:
72%

16#

Kérlek ne hasonlítsd a mágiát az autószereléshez, ne sértegesd a szakmámat.

2017. nov. 7. 19:04
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok, egy nemrég megtörtént esetet szeretnék leírni. Egyik barátomat elhagyta a barátnője és teljesen összetört. Se ő, sem én nem hittünk ezekben a hókuszpókuszokban... Egyik közös ismerősünk ajánlott egy "mágust", a barátom elment hozzá, és ő úgy fogalmazott, hogy "sokmindent tudott az ember, amit nem tudhatott volna a magánéletéről"... rá 2 héttel belement egy szerelmi kötésbe is. Eltelt maximum 1 hónap, és a barátom visszakapta a barátnőjét, és azóta is boldogan élnek.

Szerintetek ilyen dolgok léteznek? Mert én kezdek benne hinni...

2017. nov. 7. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
persze, hogy létezik
2017. nov. 7. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
Mijen szép kamu történet ez amit irt az utolso elöti válaszolo nagyon szép mese
2017. nov. 7. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!