Hogyan lehet előhívni a varázserőmet?
Figyelt kérdés
Olvastam olyanról hogy mindenkinek van varázsereje,csak nem veszi észre.Erről beugrott,hogy kiskoromban és máig történnek velem furcsa dolgok.Ennek lehet köze a varázserőmhöz?2017. aug. 30. 12:49
1/23 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy létezik egy mágikus, fehér színű por. Azt felszívva csodás dolgok történnek veled. De ha túl sokat támaszkodsz rá, átkerülsz a sötét oldalra.
2/23 anonim válasza:
Igen, van köze. Varázsló vagy Harry!
3/23 anonim válasza:
A varázserő előhívásának módja: Varázserőm, gyere elő!
4/23 anonim válasza:
Egyébként előhívni sokféleképp lehet, leírok párat:
- IDDQD
- IDKFA
Ha pedig konzollal tolod, akkor neten keress rá így: játék neve, cheat, xbox/playstation
5/23 A kérdező kommentje:
Trollkodni tudnak egyes emberek.. -.- Nem olyanra gondoltam,hogy PL tűzgolyókat dobálok,mert olyan nem létezik..
2017. aug. 30. 13:46
6/23 anonim válasza:
Sokat segítene, ha kifejtenéd, hogy milyen erőkre gondoltál.
7/23 anonim válasza:
Akkor mesélj, milyen varázserő létezik? 12 évesen az ember sok mindent gondol magáról, de idővel elmúlik majd.
8/23 A kérdező kommentje:
Hogy milyen erőkre?? Hát ha úgy értelmezem a kérdésedet akkor nem tudom..Nem tudok annyit a varázslatról..De ha szeretnéd írok privibe és elmondom a "képességeimet".
2017. aug. 30. 16:00
9/23 anonim válasza:
Nincsenek képességeid, csak amiket beképzelsz magadnak. Tudnék ilyeneket mesélni én is, de feleslegesek.
10/23 A kérdező kommentje:
Figyelj utolsó,ha gondolod leírom privátba neked a képességeimet!Lehet hogy tényleg erős a fantáziám,de ez nem biztos..
2017. aug. 30. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!